Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: DinazorDiyette
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ARkadaşlar Aşağıdaki bir arkadasımız konu acmıs dinazordiyette opk değilmi opk dğeil ama hack ile kasılmıs bir çar bu adam 28 lvle kadar vip hack ile kasmıstır power felan değil speed le Goren Gormstur bu adamı Cihadların klanındaki bazılardı biliyor bu adamın eski hacklerden oldugunu carı banlanmıs ama herkesin carı acılınca bununda carı acılmıs suan hack kullanıyormu bilemem Bence kullanıyor Hala
Ben dün oynadım o adamlar hack falanda değildi. Öncede ne yapmış ne etmiş orasını bilemem. Ama şuanlık temiz gibi.
Dedim Gibi su an Kullanıyormu bilmiyorm Eger oynadıgına gore kullanmıyor stn eskiden hack oldugu felan beni ilgilendirmez sadece asagıda bir konu acılmıs bende bole bi konu acaym dedim Smile
Benim oynadığım zamanlarda wall hack kullanıyordu ve milleti ses kasıyorum ayağına uyutuyordu tamam ses kasabilir fakat marienin bi ucundan dier ucuna her seferinde adamın çıkacagı yere yada oldugu yerde zom bekletmesi tartışılır bi konu insan bi sağına soluna bakar direk adamın oldugu yere zom yapıyor oraya girdigini görmedigi halde 1 seferlik deil bu olay çok sefer karşılaştım ben bunla.
Vay be Big Grin Big Grin
Baya oldu ... Kill/Death 0.800 lü birşeydi . Dedimki o ne lan öyle kd dedim . oyunda farklı burda farklı . Ama seni opk açar gibi hatırlıyorum dedim. O'da özlemişsindir dedi açtı opkyı ^^ Şimdide kd si uçuyor .
O adam Eskiden Hackti Ve 3 Kısı kullanıyor Carı 3unden bırısı hack bune emınım.
Adamın stats'ı ortada arkadaşlar. Herhangi bir opk kasma söz konusu değil. Power level yok. Tanımam etmem ama kanıtla gelin.
Ya şimdi v armı bilmiyorm ama 28 lvle kada rkesinlikle hack kastıgını biliyorm eskiden hack oldugu beni ilgilendirmiyor dedğim gibi asagıdaki konuya cevap yazılmıypr bende bole birşey denedim
hangi mantıkla premium almış onu anlamadım bitürlü
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler