Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Modern Warfare 3'ün ilk içerik paketinin tarihi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Yeni maceraların vakti gelmişti

Infinity Ward ve Sledgehammer tarafından geliştirilen FPS oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3'ün ilk içerik paketinin çıkış tarihi belli oldu. İçinde dört yeni multiplayer harita (Liberation, Piazza, Overwatch ve Black Box) ve Spec Ops için iki tane de Co-Op görevinin (Black Ice ve Negotiator) bulunduğu paket, 20 Mart'tan itibaren Xbox Live üzerinden Call of Duty oyuncularına sunulacak.

Diğer platformalar için ise paket, daha sonraki bir zaman diliminde satışa sunulacak.

[Resim: galeri_167.jpg]

[Resim: galeri_168.jpg]

[Resim: galeri_169.jpg]

[Resim: galeri_170.jpg]

Kaynak: http://www.merlininkazani.com
Pc oyunu olanlar oynamak için steamden update mi edicek yoksa parayla alıcakmıyız?
Call Of Duty de silahlar vs bana bir garip geliyor Smile
Silah değiştirme gerçekçi yani warrock taki gibi basınca çıkarmıyo silahı düzeltiyo filan iyi olmuş Big Grin
Call of Duty her insanın sevebileceği bir oyun değildir, hem gerçekçilik açısından, hem de oyunun konusu ve teması açısından. Yani grafik, silah ve oyunculuk olarak bayağı profesyonel bir altyapıya sahip.
Ak47'ye acog takmış :/
İnfected Mode geldi Drop Zone'de vardı bu 2'sini oynuyordum ama Artık İnfected Mode vazgeçilmezim
ACR 8.2 Red Hod Stick
Favori Silahımdır Smile
Mp7 den vazgeçemiyorum bende Smile Acr iyidir scar gibi sekmesi az.
Referans Adresler