03-02-2012, 10:21 PM
Arkadaşlar merhaba,
Reklam yapmak yasakmı bilmiyorum.Facebookta bir sayfa açtım.Biliyorsunuz bu Troll ismi verilen kişi şekilleriylle karikatür yapmak çok moda oldu.Bende bu karikatürleri yapmaya başladım.Tamamen kendim yapıyorum ve günde en fazla 2 tane yetiştiriyorum.El emeği göz nuru yani
Eğer reklam yapmak yasaksa ( bilmiyorum çünkü ) hemen konuyu kapatabilirsiniz.Sayfayı yeni açtım daha resmi bile yok ama karikatür yapmaya başladım takip ederseniz sevinirim çünkü bu işi ilerletmeyi düşünüyorum.
Sayfama BURAYA tıklıyarak ulaşabilirsiniz.

Reklam yapmak yasakmı bilmiyorum.Facebookta bir sayfa açtım.Biliyorsunuz bu Troll ismi verilen kişi şekilleriylle karikatür yapmak çok moda oldu.Bende bu karikatürleri yapmaya başladım.Tamamen kendim yapıyorum ve günde en fazla 2 tane yetiştiriyorum.El emeği göz nuru yani
Eğer reklam yapmak yasaksa ( bilmiyorum çünkü ) hemen konuyu kapatabilirsiniz.Sayfayı yeni açtım daha resmi bile yok ama karikatür yapmaya başladım takip ederseniz sevinirim çünkü bu işi ilerletmeyi düşünüyorum.Sayfama BURAYA tıklıyarak ulaşabilirsiniz.