Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Karikatür Sayfam
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba,

Reklam yapmak yasakmı bilmiyorum.Facebookta bir sayfa açtım.Biliyorsunuz bu Troll ismi verilen kişi şekilleriylle karikatür yapmak çok moda oldu.Bende bu karikatürleri yapmaya başladım.Tamamen kendim yapıyorum ve günde en fazla 2 tane yetiştiriyorum.El emeği göz nuru yani Tongue Eğer reklam yapmak yasaksa ( bilmiyorum çünkü ) hemen konuyu kapatabilirsiniz.Sayfayı yeni açtım daha resmi bile yok ama karikatür yapmaya başladım takip ederseniz sevinirim çünkü bu işi ilerletmeyi düşünüyorum.

Sayfama BURAYA tıklıyarak ulaşabilirsiniz.

beyfendi
Sen yaparsında yasak olurmu be Smile
Güzelmiş Smile teşekkürler dostum.
İlk troll fazla güldürmedi beni. Daha iyilerini bekliyorum senden. Smile
(03-02-2012 10:34 PM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]İlk troll fazla güldürmedi beni. Daha iyilerini bekliyorum senden. Smile

Daha yeniyiz usta Smile Yapmak kolay ama komik olay bulmak zor.Mesala bunu yazarken başka sekmede karikatürün resimlerini yapıyorum.Ama öylece dondum kaldım komik olay aklıma gelmiyor.Eğer böyle komik anınız varsa bunu kağıda dökebilirim özel mesaj atarsanız Smile
Troll işini ilerleten çok kişi var. Ama Türkiye sayfası olarak bir sayfa var, bence o sayfa yeterliydi.

NOT: Bu bir reklam sayılmaz aslında, sadece Facebook Sayfası.
-Selam Napıyosun
+Selam iyiym sen napıyosun
-Dünyanın en güzel tatlı kızıyla konuşuyorum
+Çok tatlısın <3
-Ama hala cevap vermiyor Big Grin
+fffffffff
İşte emek kokusu alıyorum Smile şimdiden başarılarının devamını diliyorum Smile victory.gif
Begendim.Basarılarının devamını dilerim Smile
Hepinizin yorumu için teşekkür ederim.Ve turkbrave en yakın zamanda yapıcağım karikatürünü teşekkür ederim.
Bu arada 2. karikatürüde paylaştım bakabilirsiniz Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler