Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: gelen ticket cevabı yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar 9 gunun sonunda tıcketa cevap geldı.Anladıgım kadari ile benden son 6 ayın kodlarını istiyo galiba.

Hemen aşağı tıckete atmadan once yadımcı olabılıcek arkadaşlardan tekrar yollamak ıcın tıcket ıstıyorum elımde bır tek retaıl kodu var kod olarak.

ve gelen cevap:

Greetings, Adventurer!

Account: peynir1231

Thank you for contacting Gamersfirst Support. We appreciate you taking the time to contact us regarding your account.

We are sorry to hear about the issue you are facing. Before we proceed with your request, we must first verify that you are the rightful owner of this account. For verification purposes, please provide us with:

- All the 7 Digit Order IDs \ Invoice Numbers for the purchases made on this account for the past 6 months

As soon as we receive this information, we will be able to proceed with your request. We apologize for any inconvenience this may have caused you.

Thank you for playing War Rock!

Regards,
son 6 aya ait 7 haneli fatura numaralarını istiyorlar, emailinde mevcuttur
(03-02-2012 07:14 PM)Star Yazılan: [ -> ]son 6 aya ait 7 haneli fatura numaralarını istiyorlar, emailinde mevcuttur

cara birtek bronz pre ıle 800 g1 alnmıstı 24 lvl di ve bu 2 kod harıcınde hıc kod yuklenmedı.Yüklenen bu ıkı kod da mailimde yok çünkü ınternet cafeden almıştım kredı kartı veya xgametr den degıl beyfendi bu sölediklerime uygun ticket ayarlıyabılır mısınız.Sadece retaıl kodu var yani Sad
kodları değil fatura numarasını istiyorlar. şimdiki hesabının emaili eskisiyle aynıysa muhtemelen gelmiştir.

[Resim: 35j6l.png]
(03-02-2012 07:27 PM)Star Yazılan: [ -> ]kodları değil fatura numarasını istiyorlar. şimdiki hesabının emaili eskisiyle aynıysa muhtemelen gelmiştir.

[Resim: 35j6l.png]

emaılı calan karaktersızler degıstırmıstır ve 2 tane yukleme yaptım onlarıda ınternet cafenn sıtesınden aldım.Fatura bılgısı yok yani .s
fatura numaralarını istiyorlar hesabın e mail adresine kodları kullanınca gelir Smile
arkadaşlar acık acık soluyorum fatura bilgisi yok.Sadece retail kodu var carın ilk nıckını 2. nıckını de bılıyorum. Nickinden suankı durumunu öğrenebılır mıyız? ve buna uygun tıcket hazırlayabilecek var mı? Ss.gif Ss.gif
arkadaşım, kodu satın aldığın için gelmiyor e mail, kodu kullandığın için geliyor.ister net kafeden al ister arkadaşın versin ister sitesinden al hepsi aynı eğer e maili silmediysen kesinlikle eposta hesabına gelmiştir.
(03-02-2012 08:19 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]arkadaşım, kodu satın aldığın için gelmiyor e mail, kodu kullandığın için geliyor.ister net kafeden al ister arkadaşın versin ister sitesinden al hepsi aynı eğer e maili silmediysen kesinlikle eposta hesabına gelmiştir.

anladım sılınmıs madem yok yanı.baktım.

arkadaşlar bana cevap tıckete olarak yardımcı olabılecek var mı? sadece retaıl kodu var başka yokSs.gif
Referans Adresler