Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTR TS3 BOT Bilgilendirme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(03-02-2012 12:26 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]
(03-02-2012 11:29 AM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]İyi güzel hoş ,da warrock hack shield bunu hack olarak algılarsa bir çok kişinin hesabı bu yüzden kapanırsa biliyorsunki hs saçma sapan bir program ts de warrock yanında vaz geçilmez bir program.insanların günahına girmeyinde adamım

Mustafa hack olarak algılaması ile ne alakası var, TS'nin bugüne kadar hack olarak algılandığı nerede görülmüş ?

Ts nin dosyalarıyla oynanıp yapılacak birşey değilmi bahsettiğin olay o bakımdan demiştim
ts orjinal dosyasında sıkıntı olmaz ama eklenecek olan diğer dosyalarda sıkıntı çıkartırsa

(03-02-2012 01:45 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(03-02-2012 12:26 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]
(03-02-2012 11:29 AM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]İyi güzel hoş ,da warrock hack shield bunu hack olarak algılarsa bir çok kişinin hesabı bu yüzden kapanırsa biliyorsunki hs saçma sapan bir program ts de warrock yanında vaz geçilmez bir program.insanların günahına girmeyinde adamım

Mustafa hack olarak algılaması ile ne alakası var, TS'nin bugüne kadar hack olarak algılandığı nerede görülmüş ?

Kırım_Hanlığı sana şunu söyleyeyim arkadaşım bu zaman kadar HackShield bu zaman kadar kimi banladı hangi ticket cevaplarında HackShield Tarafından Banlandınız diye cevap geldi ? İstersen dene hack indir kullan HackShield tarafından banlanmassın Smile

sende haklısın hs kimi banlamış ki ama belli olmaz bakarsın banlatır Big Grin oyun iyi cene saçmaladı herşey mümkün. hacklede işim olmaz denemeyi bırak sitesini bilmem Big Grin
Kaan konuyu okudum gayet güzel olmuş Benimde bir iki fikrim olucak onuda sana özelden atarım bu husuları dikkate alırsan sevinirim server için iyi olur veya cumartesi gecesi müsait olursam tsden konuşuruz.
Metehan olunca saçmalıkta sınır tanımaz kendinisi. *****işte
TS açısından çok güzel ve kullanışlı bir sistem, yeni yapılanan WTR TS 'si içinde oyuncuların tercihini bu yönde kullanmasını sağlayacak ekstra özelliklerden bir tanesi olarak yerini alıyor. Uygulama ve emekleriniz için teşekkürler.
(03-02-2012 05:45 PM)Owner Yazılan: [ -> ]TS açısından çok güzel ve kullanışlı bir sistem, yeni yapılanan WTR TS 'si içinde oyuncuların tercihini bu yönde kullanmasını sağlayacak ekstra özelliklerden bir tanesi olarak yerini alıyor. Uygulama ve emekleriniz için teşekkürler.

Olması Gereken oldu Bütün oyuncular için sağlıklı temiz uzun vadeli kesintisiz buna garanti veriyorum Ben bunu gördüm Dediğin gibi sarp teşekkür bile az WR oyuncuları için.
Bune Oluyor simdi...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler