arkadaslar oyuna tekrar döndüm ama 3 gündür girdiğim her odada pingin 999 cik git odamizdan falan laflar geliyor
bilgisayarimin özellikleri
İşlemci overclockluydu sogutucuda sorun cıkartti düze döndüm
sorun bendemi oyundami speedtest sonucum imzamda mevcut
ıyıde pıng sorunu modemle ınternet hızınla ılgılı bı sorun sureklı 999 gozukmen modemınden kaynaklanan bı arıza onun dısında pekı oyunda mermılerın sureklı gec ıslıyor oldukden sonrada bırılerını olduruyorsan modemın arızalı onun dısındada zaten servar kotu bı durumda oyunun kendı servarındada lag var overlokca gelıncede zaten pc daha fazla performans harcadıgından ıyı bı sogutucuya ıhtıyac duyar
(03-02-2012 01:10 AM)gmkataturk Yazılan: [ -> ]ıyıde pıng sorunu modemle ınternet hızınla ılgılı bı sorun sureklı 999 gozukmen modemınden kaynaklanan bı arıza onun dısında pekı oyunda mermılerın sureklı gec ıslıyor oldukden sonrada bırılerını olduruyorsan modemın arızalı onun dısındada zaten servar kotu bı durumda oyunun kendı servarındada lag var overlokca gelıncede zaten pc daha fazla performans harcadıgından ıyı bı sogutucuya ıhtıyac duyar
sogutucum iyi zaten
Thermalright Venomous X ve SilverStone FM121B 12cm Ultra Performanslı Sessiz Fan var ama fan ses etmeye basladi ondan fani kıstım overclock u kapadim
modemim ise
http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link...Id=3009801
yeni aldim
birde sanki sunucu süpür hiç lagi yokmus gibi tüm sucu player e atiyorlar
oyun kapandı pach gelıcek ınsallah bıde ondan sonra denemenı tavsıye ederım tekrar aynısı surerse oyunu sılıp basdan yukle gecmezse donup dolasacagımız yer modemdır zaten buyuk ıhtımal modemde sorun bı arkadasından odunc alıp baska bı modemle denemenı tavsıye ederım
format attim oyunu tekrar indirdim simdide ayniyse yapcak birsey yok