Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Team Wiewer Kontrolü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bir forumda gördüm adam yazmıştı tw vermeden önce şu ayarları yapın diye biliyorum ki çoğunuz bunu bilyorsunuzdur fakat benim gibi bugün görecekler için bu konuyu açmak istedim Smile

1-TeamWiewer'ı açıp ekstralar bölümünü açıp seçeneklere tıklayalım.
2-Gelişmiş > Gelişmiş Ayarları Göster > Bu bilgisayara yapılan bağlantılar için gelişmiş ayarlar kısmından Konfigüre et seçeneğine tıklıyoruz.
3-Ordaki kısımlardan 'Dosyaları Aktar' 'Lokal klavye ve fareyi kitle' seçeneklerini reddediyoruz.

Şayet bir çocuk arkadaşımın banka hesap no'ları veya msn veya facebook şifreleri çalındı bunu önlemek için özellikle 'Dosyaları Aktar' seçeneğini reddedelim.

Ben bunu gördüm eksik varsa bildiririsiniz . DOST
TW verme kimseye TW istemek kimsenin haddine değil pc'mde bile yuklu değil tw boşver uğraşma
Ben zaten vermiyorum kardeş ha illakide vericeklerse bunları yapsınlar ki başlarına kötü bir durum gelmesin.
Tw vermek nedir kardeşim anlatır mısın ? Millete hack diyen tw ver diyen adamın ne haddine benim bilgisayarıma girmesi ? Belki kız arkadaşımla fotoğrafım var veya özel bir sohbet geçmişim veya banka hesaplarım var o kim oluyor da girecek bilgisayarıma. Kullanmayın tw vs
Herkese TW vermemeni öneririm sonra zararlı çıkabilirsin.
ıyı guzel demısınızde +70 ustu ısen tw vermedıgınde bıle kımse sana ıtıraz etmıyor ama levelın dusuk ıse tw vermememen ımkansız hemen anında hacksın hıc bı odada barındırmazlar sıfırdan bı hesap acıp ıkı uc oyun atın anlarsınız kım oldugunuzu demeyın kendı arkadasınız bıle sover
Referans Adresler