Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İşte Paramızın Yeni Simgesi :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Kesinlikle gereksiz Kurulu bir düzenle oynamak :/
Ay yıldızlı bir şey bekliyordum. Hoşuma gitmedi bu.

Sherlock

Paranoyak olmaya gerek yok benim hoşuma gitti, gereksiz de değil çünkü paramız değerleniyor ve simgeye ihtiyacı vardı.
(03-02-2012 04:14 AM)Sherlock Yazılan: [ -> ]Paranoyak olmaya gerek yok benim hoşuma gitti, gereksiz de değil çünkü paramız değerleniyor ve simgeye ihtiyacı vardı.

normallerinden farklı olmalıydı.eleştriye meğal vermemeliydi misal sembolün tam tersi ermeni para birimi veya içinden r.t.e. üretilemeyecek olması gerekirdi.benimde aklımda AY-YILDIZ vardı olmadı yanlış.
(03-01-2012 07:51 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ][Resim: 420976_10150579342054103_66565699102_900...1441_n.jpg]

Buyrun Smile

Bu Resim Öncellik yalan erdoğanla ne alası var Smile ben bir grafiker olarak bunu yapan Tülay Lale. Kendi başharflerinden oluşturduğu ve sıklıkla kullandığı parafını vektörel çizip koymuş. Yani Altın Oranla çizilmiş bir vektörel belki güzel olmayabilir ama çok uğraşılmış arkadaşın koyduğu resmide tayyip sevmeyenler yapmıştır (Tayyip savunduğumda yok Smile) Alt tarafta Resim Altın Oranla çizilmiş şekli vardır

[Resim: c1qcdokg7cwucvjqg.gif]
(03-01-2012 11:21 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Simgesiz ne güzeldik aga TL veya önceden YTL bundan güzeli varmıydı? ne gerek varda başka milletlere özentilik yapıyoruz?

Özentilik ne alaka? Özentilik' e bağladı isen bu işi senin yaşamın tamamen özentilik o zaman. Biraz çağdaşlaşmaya çalışın. Yıl 2012 biz 90 lı yıllarda değiliz.

Paramızın değeri çok önemli ve simgesi de gayet güzel. Tabi kendini bilmezler ona benzemiş, buna çekmiş, cart curt hikayeler çıkaracaktır adım gibi eminim ama hepsi boş. Böyle saçmalıklar yapanları kimse görmüyor bile
(03-02-2012 06:00 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]
(03-01-2012 11:21 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Simgesiz ne güzeldik aga TL veya önceden YTL bundan güzeli varmıydı? ne gerek varda başka milletlere özentilik yapıyoruz?

Özentilik ne alaka? Özentilik' e bağladı isen bu işi senin yaşamın tamamen özentilik o zaman. Biraz çağdaşlaşmaya çalışın. Yıl 2012 biz 90 lı yıllarda değiliz.

Paramızın değeri çok önemli ve simgesi de gayet güzel. Tabi kendini bilmezler ona benzemiş, buna çekmiş, cart curt hikayeler çıkaracaktır adım gibi eminim ama hepsi boş. Böyle saçmalıklar yapanları kimse görmüyor bile

BU ÖNEMLİ BİR KONUYDU SAÇMA SAPAN BİR HAL ALDI.TÜREVİ OLABİLECEK HERŞEYDEN BERTARAF ETMELİYDİLER BAŞARAMADILAR VE BENCE EN AZINDAN BİR HİLAL KOYMALARI GEREKİRDİ...
(03-02-2012 06:18 PM)ANTUORG Yazılan: [ -> ]
(03-02-2012 06:00 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]

BU ÖNEMLİ BİR KONUYDU SAÇMA SAPAN BİR HAL ALDI.TÜREVİ OLABİLECEK HERŞEYDEN BERTARAF ETMELİYDİLER BAŞARAMADILAR VE BENCE EN AZINDAN BİR HİLAL KOYMALARI GEREKİRDİ...

Ermenistan parasının simgesine bir bak özentilik nasıl olur gör. Adam gibi birşey yapmak varken böyle dandik bir simge ne demek oluyor? Türkle özdeşmiş simge hilaldir paramızın üstünde kocaman ay yıldız varken simgesinde neden yok?
Beyler bizim Tarih hocasına sorduk bu ermeni parasına benzeme durumunu. Tam tersi bizim para dedik.

Hoca" Ermenilerle her şeyimiz zıt işte " diyerek konuya son noktayı koydu.
(03-02-2012 04:54 PM)Atasaint Yazılan: [ -> ]
(03-01-2012 07:51 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ][Resim: 420976_10150579342054103_66565699102_900...1441_n.jpg]

Buyrun Smile

Bu Resim Öncellik yalan erdoğanla ne alası var Smile ben bir grafiker olarak bunu yapan Tülay Lale. Kendi başharflerinden oluşturduğu ve sıklıkla kullandığı parafını vektörel çizip koymuş. Yani Altın Oranla çizilmiş bir vektörel belki güzel olmayabilir ama çok uğraşılmış arkadaşın koyduğu resmide tayyip sevmeyenler yapmıştır (Tayyip savunduğumda yok Smile) Alt tarafta Resim Altın Oranla çizilmiş şekli vardır

[Resim: c1qcdokg7cwucvjqg.gif]

Bende Bir Yerde Gördüm Ve Paylaşmak İstedim Kardeşim. Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler