Bugün iki tane konu ortadan kayboldu. Bunlar konu sahipleri tarafından mı silindi, yoksa yöneticiler tarafından mı silindi?
Yöneticiler sildiyse bir açıklama yapabilirler mi?
Konuların isimlerini hatırlıyorsan bakabilirim.Son silinen konular warrock yeni mapler ile ilgili.Konuyu açan arkadaş videoları tek tek konu olarak açmış moderatör arkadaş konuları birleştirip silmiş.
BENDE FORUMU BIRAKIYORUM DİYE BİR MSJ VARDI KONUSUNA ULAŞILAMIYORDU O KONU YOK GALİBA
Konuları silmek yerine bi bölüm açılıp o bölüme sebebiyle birlikte kapatıp yollasanız daha iyi olmazmı ? Tabiki siz daha iyisini bilirsiniz ama konunun silinmesi problemleri azaltmaz aksine çoğaltır görüldüğü gibi..
(03-01-2012 07:09 PM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Konuları silmek yerine bi bölüm açılıp o bölüme sebebiyle birlikte kapatıp yollasanız daha iyi olmazmı ? Tabiki siz daha iyisini bilirsiniz ama konunun silinmesi problemleri azaltmaz aksine çoğaltır görüldüğü gibi..
O dediğin sistem zaten var.Konular çöp kutusunda saklanıyor.Arkadaş konu başlığını söylerse bakarım dedim.Mod arkadaş 3 konuyu tek konuda birleştirip diğer ikisini silmiş.
(03-01-2012 07:09 PM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Konuları silmek yerine bi bölüm açılıp o bölüme sebebiyle birlikte kapatıp yollasanız daha iyi olmazmı ? Tabiki siz daha iyisini bilirsiniz ama konunun silinmesi problemleri azaltmaz aksine çoğaltır görüldüğü gibi..
O sistem var ama biz üyeler göremiyoruz.
(03-01-2012 08:22 PM)M.K Yazılan: [ -> ] (03-01-2012 07:09 PM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Konuları silmek yerine bi bölüm açılıp o bölüme sebebiyle birlikte kapatıp yollasanız daha iyi olmazmı ? Tabiki siz daha iyisini bilirsiniz ama konunun silinmesi problemleri azaltmaz aksine çoğaltır görüldüğü gibi..
O sistem var ama biz üyeler göremiyoruz.

Üyeler görse zaten silmenin anlamı olmaz.Konular niçin silinir?
(03-01-2012 04:50 PM)ANTUORG Yazılan: [ -> ]BENDE FORUMU BIRAKIYORUM DİYE BİR MSJ VARDI KONUSUNA ULAŞILAMIYORDU O KONU YOK GALİBA
Evet, bir tanesi bu konu.
Bir tanede Warrock İtalya, Warrock Kore ve Warrock Almanya konusu vardı.
Bu iki konu tam mesaj atacakken silinmiş...