Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nükleer bomba testi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(03-01-2012 05:35 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]
(03-01-2012 02:42 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]kullanmak için değil ama caydırıcı güç olarak şunlardan elimizde 10 tane olsa kötümü Smile

bizde 10 taneden fazla atom bombası var rusyada 800 den fazla hidrojen bombası var ama nükleer bombaların kullanılması yasaklandı ve zararlarından dolayı yok ediliyorlar

türkiyede gerçekten 10 taneden fazla varmı ya hakkaten çok şaşırdım yani bu bilgiyi resmi açıklama oldudamı söylüyorsun yoksa internette nerden duyulduğu belli olmayan haberlerdenmi kardeşim?ama eğer gerçekten varsa bu çok güzel bi haber Smile
(03-01-2012 06:35 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]
(03-01-2012 05:35 PM)erzincantr Yazılan: [ -> ]
(03-01-2012 02:42 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]kullanmak için değil ama caydırıcı güç olarak şunlardan elimizde 10 tane olsa kötümü Smile

bizde 10 taneden fazla atom bombası var rusyada 800 den fazla hidrojen bombası var ama nükleer bombaların kullanılması yasaklandı ve zararlarından dolayı yok ediliyorlar

türkiyede gerçekten 10 taneden fazla varmı ya hakkaten çok şaşırdım yani bu bilgiyi resmi açıklama oldudamı söylüyorsun yoksa internette nerden duyulduğu belli olmayan haberlerdenmi kardeşim?ama eğer gerçekten varsa bu çok güzel bi haber Smile

http://www.nukestrat.com/us/afn/nato.htm BU LİNK DEN BAKABİLİRSİN ARKADAŞIM. TOPLAMDA 90 ADET NÜKLEER BOMBA MEVCUT TÜRKİYE'DE
saol kardeş Wink
RİCA EDERİM Wink
dostum iyide incirlik üssü amerikanın değilmi yani o bombalar amerikanın değilmi Smile
50 ADET AMERİKAYA AİT 40 TANESİ BİZE AİT. TÜRKİYE'YE AİT KAÇ ADET VAR DİYE SORULMADIĞI İÇİN HUDUTLAR İÇİNDE KAÇ TANE OLDUĞUNU BELİRTMİŞTİM.AMA BİZİM OLAN 40ADET MEVCUT. Smile
Amerika o 40 taneye de çip falan yerleştirmiştir Türkiye kontrol edemiyodur onları Wink
(03-01-2012 06:56 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Amerika o 40 taneye de çip falan yerleştirmiştir Türkiye kontrol edemiyodur onları Wink

bizim mühendislerimiz halletmiştir onları Big Grin

(03-01-2012 06:52 PM)ANTUORG Yazılan: [ -> ]50 ADET AMERİKAYA AİT 40 TANESİ BİZE AİT. TÜRKİYE'YE AİT KAÇ ADET VAR DİYE SORULMADIĞI İÇİN HUDUTLAR İÇİNDE KAÇ TANE OLDUĞUNU BELİRTMİŞTİM.AMA BİZİM OLAN 40ADET MEVCUT. Smile

işte gerçek bilgi bu Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler