Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Battlefield Play4Free Türkiye
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba Arkadaşlar.
Bildiğiniz Üzere EA nın Sevilen Oyunu Battlefield Ücretsiz Olarak Mevcut.
Biz Oyunu Türkiyeye Yaydık yaklaşık 50 kişilik Bir Ekip . Türkleri % 60 artdirdik.
Oyundakilerin %35 i türk
Bizim Sayenizde

Official Comminty olma Yolundada Hızlıca İlerliyoruz

Sizlerde bizi Desteklerseniz
Türkiyenin Official Comminty'si Olacağız.
Herkeze İyi Günler Smile

facebook
Destek Forumu
güzel bir artış tebrik ederim fakat sistemim olsa bf3 oynarım Smile
Sistemim Var Bf3 Oynuyorum. Ama Play4Free Can'dır Can Big Grin
arkadaş çok methetmişti betadayken ama benim sistem biraz eski olduğu için hemde warrockla olan bağlılığımdan dolayı bırakamadım. Ama başarınızı tebrik ederim
ben daha geçen hafta yükledim oynadım ama beğenmedim yani warrockun kılı bile olamaz çok kötü bir oyun....
(03-01-2012 06:11 PM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ]ben daha geçen hafta yükledim oynadım ama beğenmedim yani warrockun kılı bile olamaz çok kötü bir oyun....

aynen iğrenç ötesi saçma bir oyundu
(02-29-2012 10:23 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]güzel bir artış tebrik ederim fakat sistemim olsa bf3 oynarım Smile

Mete cidden BF3'e merak sarma Ps3'te vardı geçenlerde gireyim dedim baktım 700MB Guncelleme vardı BF3'te girmedim MW3'e devam ettim Prestige 5 Olcam Az kaldı 77 Lv FB macı başladı o arada dedim İnsin BF3 onada bakayım MULTİ olarak mactan sonra oynadım o kadar karışık o kadar saçma geldiki grafikleri MW3'ten iyi olabilir ama Oynanabilirliği az MW3 Al pişman olmazsın klavyeden oynayamam ama PS3 Konolundan acayip Oynarım MW3 Smile
Referans Adresler