Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xairhawkdan Skandal Sözler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar nickimi vermek istemiyorum ama bu saygısızlığı ortaya çıkarmak istedim.. xairhawk adlı kullanıcı aşırı lagdı veya hackdi ama leveline saygımdan hack demedim. bi süre sonra oyuna m4xirunner adlı bi oyuncu girdi ve birbirlerine hacker diyerek küfürleşmeye başladılar. ben xairhawkın kullandığı bir sözü ssde görüyorsunuz. yazıklar olsun bir oyun için...

[Resim: 344gj.png]
xairhawk cqc takılmaz diye biliyorum.
forumda küfürlü ss paylaşımı yasak!
Lwl'a saygı ne lan ?

edit: Bunun neresi küfür ? Belki adam kendi şahsına edilen küfürlere dayanamayıp bela okudu.
Sen neden SS'yi tam koymuyorsun? Hile falan mı var?
m4xirunner ı hala tanımıyorsanız diyecek bir şeyim yok. Opk den ban yiyip banı açılıp dolaşan terbiyesiz ahlaksızın teki. Adamı çileden çıkarmışsınız. O adama o laf az bile. Eminim atmadığınız için çıldırmıştır.
(02-29-2012 09:22 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Sen neden SS'yi tam koymuyorsun? Hile falan mı var?

Elleri siyah falandır heralde Smile

Ama günahını almayalım şimdi ss nin tamamını koyar kendini aklar.
(02-29-2012 09:33 PM)M.K Yazılan: [ -> ]
(02-29-2012 09:22 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]Sen neden SS'yi tam koymuyorsun? Hile falan mı var?

Elleri siyah falandır heralde Smile

Ama günahını almayalım şimdi ss nin tamamını koyar kendini aklar.

Günahını almak değil xairhawk eğer böyle birşey diyor ve bu kişi ss alıyorsa ssnin tamamını koyacak yoksa adam değildir.
oyunda kendini bilmez o kadar insancık varki belki bebeyi çileden çıkarttınız.şu oyunu hakkıyla temiz efendi dürüst ve düzgün oynayan az kişi. Bu oyuna başladım başlayalı forumlarda yaptığım yöneticiliklerle beraber hepsi toplandı ve şuan bende -21 yaş altı kişilerden nefret etmemi sağladı (istisnalar hariç)
lan o m4xirunner Tam bi Hack manyagı Ahlaksızın onde Gideni o Adam Ben olsam Bende Ederdim Aynı Kelimeyi ADam Çileden Cıkmıs Belli Yazıklar Olsun Diyorsun Bide Cıkarmayın Adamı cileden Oda kullanmaz boyle sozler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler