Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2 sorum olacak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1.si oyuna ilk girdiğimde kendi canımı spmi ve scoreboardda branşları göremiyorum. Bu sorun sizdede varmı öğrenmek istedim.
2.si oyun içinde aldığım ilk ss bilgisayarımı donduruyor. 2ncide filan bir kasma olmuyor. Bu sorun bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor
bilgisayarından olabilir.Büyük ihtimal
2. soruna cevap olarak aldığın ilk ss herkeste kasar ilk ss den sonra belli bir süre ss çekmez oyun dosyasına almaz yani sen iyi skor yaptığında prnt scrn tuşuna abansanda tek ss çeker.
Valla oyunda SS alınca donuyor bendede , 1. soruna gelirsek sp ben hic göremiyorum.
Bendede Donuyor Ss alınca
1.sorun bendede oluyor.Oyun içinde mesaj kısmına basıp /o yaz , hiçbirşey değiştirmeden kaydet dersen gelir.victory.gif
(03-01-2012 04:57 AM)berktugkartal Yazılan: [ -> ]1.sorun bendede oluyor.Oyun içinde mesaj kısmına basıp /o yaz , hiçbirşey değiştirmeden kaydet dersen gelir.victory.gif

Bunu biliyordumda artık kaç aydır yapmaktan bıktım kökünden çözmenin bir yolu yokmu
tahmin bilgisayarının performansından dolayı diye düşünüyorum. fakat pc'in iyi ise çözünürlük arttırmayı dene 1. sorun için belki işe yarar bilemiyorum sadece tahmin.
pc pek iyi değil ama yüksek çözünürlükte oynuyorum Ss.gif
1. sorun bende yok, oyunda ilk ssyi aldığımda 2-3 sn donuyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler