8'lik ya da 16'lık odalara girdiğimde oyun esnasında kasma olmuyor her şey normal (m14 atılsa bile oyunda kasma olmuyor) ama ne zaman bir adamla karşı karşıya kalsam ateş ederken kasmaya başlıyor ve adamı çok zor vurabiliyorum bunun nedeni nedir ya da çözümü var mıdır?
Sistem özelliklerin oyunu kaldıracak şekilde ise, ekran kartını güncellemeyi dene. Ve oyunda M14 kullanılmayan odalara girmeye çalış. Zaten M14 normalde hiç kasmayan bir bilgisayarı kasıyor.
aynı sorun bendede var hocam çözümü yok sanırım bu yüzden bende sniper oluyorum uzaktan iyi oluyor

(02-29-2012 05:37 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]aynı sorun bendede var hocam çözümü yok sanırım bu yüzden bende sniper oluyorum uzaktan iyi oluyor 
Bende ya sniper ya da heavy oluyorum yapıcak bişey yok

ama bu sorun daha önce yoktu bende pacthlerden kaynaklanıyor galiba.
Aynı sorun 1/2 ay önce bende vardı bende çok konu açtım ama çözülmedi bıraktım oyunu 2 ay sonra döndüm eskisi gibi çözümü 2 ay bırak gel

ekran kartını güncellemeyi dene marka problemide olabilir. misa crysis ilk çıktığında ara menü arkadaşımda kasma yapıyordu oyunu fll seviyede çok rahat oynuyordu.ekran kartı benimkinden iyiydi benim ekran kartımda kasma olmuyordu.anlatmaya çalıştım 3 aşağı 5 yukarı belki oda fark ediyordur.bende lag harici hiçbir kasma yok misal
Çok sinir bozucu bi durum sadece adamla karşı karşıya kalınca kasmaya başlıyor şuan ekran kartını güncellemeyi deniyorum bakalım işe yarıycak mı
Bilgisayarın içindeki tozları temizlettir birine sonra İşlemci ne Termal Macun sürdürmelerini söyle sonra ise bilgisayarının sistem özellikleri warrock u kaldırıyorsa sorunsuz çalışır sanırsam Virüs programı asla ve asla kullanma bilgisayarını boş yere yorar ve kasmasına sebep olur ve sağ altta bilgisayarında açık kalan programlar olur TeamSpeak 3 , uTorrent vs gibi şeyler hepsini kapat + WarRock Grafik ayarlarında sadece Işık/Gölge yi açık bırak 16 bite indir kasma geçer o zaman.
aynı sorun bendede oluyor oyuna giriyorum ilk odaya girdiğimde 1.elde oluyor ama sonradan düzeliyor bende