Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ticket cevaplanma süresi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
K.gelsin arkadaşlar K2 ye ticket attım lakin 7. gün olmasına nazaran herhani bir cevap alamadım.Acaba ticket cevaplanma süresi hakkında bilgisi olan var mı? beyfendi
Kanımca iki gün olması gerekiyor. Eskiden cevaplar iki gün içinde geliyordu.
e-postandaki gereksizlere bi bak
(02-29-2012 02:00 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]e-postandaki gereksizlere bi bak

her gun 10 dewfa bakıyorum Wink normalde hala cevap gelme ıhtimali var mı Tongue
Eger hesabinda gold premium yok ise cevap gelmez.
Yok bea premium varken attım gene aynı pre yokken attım gene aynı hepsine geç cvp veriyorlar
(02-29-2012 02:06 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Eger hesabinda gold premium yok ise cevap gelmez.

yok premium yok ikende geliyor ama zaman uzar bana geldi premiumsuz gizli sorumu değiştim sonra prem aldım
(02-29-2012 02:06 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Eger hesabinda gold premium yok ise cevap gelmez.

gold pre var hesabımda .s beyfendi tekrar mı atmalıyım? yada bırı bana ingilizce olarak ne zaman bılgılendırme yapılacagını soran bır tıcket daha hazırlarsa eger gelen onay maılnden eklemek ıstedıgınız bırsey varsa dıyo yanıtlıyım tekrar beyfendi
Attıgın tickete baglı , mesela clan avatarları ile ilgili bi ticket attıysan uzun sürer gelmesi.
(02-29-2012 03:01 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Attıgın tickete baglı , mesela clan avatarları ile ilgili bi ticket attıysan uzun sürer gelmesi.

çalınan hesabımla ılgılıydı victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler