Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni WTR TeamSpeak 3 Sunucusu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba değerli arkadaşlarım,

Bugün TeamSpeak3 sunucularında yapılan değişiklik ile sizleri bilgilendirmek istedim.
Bildiğiniz üzere son zamanlarda WarRock üzerinde tüm aktivitemi bırakmıştım, ancak son dönemde aldığım bir karar ile düzene yeniden bir katkıda bulunacağımı belirtmek isterim.

Web, TS ve Diğer Backup sunucularının maliyetlerinin artık ciddi oranda artması sebebi ile sitemize ve TeamSpeak sunucularımıza yeni ortaklar dahil ettim.

Bunlar Mehmet ve Alper'dir. Maddi destekleri karşılığında sunucular üzerinde ortaklık anlaşması yapılmıştır.

Sunuculara 213.128.82.219 adresinden 5226, 2010 ve 3131 portlarından ulaşmanız mümkündür.
Sistemde geliştirmeye yönelik çalıştığımızdan dolayı şu anda TS sunucusunu eklentiler yapmaktayız.

Amacımız ücretsiz olarak sunduğumuz bu hizmette kullanıcıların seviyeli ve kaliteli bir ortamda oyun oynamalarını sağlamaktır.
Her ne konuda olursa olsun tartışmalar engellenecektir.

TS yetkilileri sunucuya bağlandıklarında otomatik olarak " TeamSpeak Yönetim Odası " adı altında " Toplantı " odasında yer alırlar. Burada bulunan yetkililerle iletişim kurarak oda açtırabilir, kayıt yaptırabilir ve clan icon'unuzu alabilirsiniz.

Sunucularımızda geçmişte dargınlıklar yaşanan veya bize kırgın olan tüm clanlara veya oyunculara yerimiz vardır.
Bu konuda gerçekten sizlere iyi bir ortam oluşturacağımıza söz veriyoruz.
Herhangi bir sorunla karşılaştığınız taktirde bizzat benim ilgileneceğiminde altını çizmek isterim.
7/24 aktif olmasamda hesabım her daim TS Sunucularında olacaktır, mesaj attığınız taktirde beni ilgilendiren bir mevzuu olduğunda size geri dönüş yapacağımdır.

Bunun dışında önerilerinizi veya düşüncelerinizi bu konu altından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sevgi ve Saygılarımla,
Kaan Topal
abi bi geliyosun tam geliyorsun Smile
Adamın ham maddesi bu adam
Hepimize Hayırlı olması temennisi ile...
Hayırlı olsun.
Genellersek, WarrockTR. Sözde tarafsızlar. V.I.P yanlısı olmakla birlikte V.I.P çıkışlı bi' platformdur.

Ne kadar tarafsız olabilir ki?

Gel gelelim, War Rock oyuncularından isteğime:

WarrockTR öncesi ve sonrası ile, en eski WarRock platformudur. Tarafsızdır. Şöyle net bi' kelam edebilirim ki; burada Warrock Unique Firebird'den veya Warrock Unique Squad'tan hiçbir farkınız yoktur.

Velhasıl-ı kelam, Teamspeak server'ini Alper'e satmakla ve WarrockTR ile ayrılmakla çok güzel yapmışsınız.

Söz meclisten dışarı.
(02-28-2012 02:04 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Genellersek, WarrockTR. Sözde tarafsızlar. V.I.P yanlısı olmakla birlikte V.I.P çıkışlı bi' platformdur.

Ne kadar tarafsız olabilir ki?

Gel gelelim, War Rock oyuncularından isteğime:

WarrockTR öncesi ve sonrası ile, en eski WarRock platformudur. Tarafsızdır. Şöyle net bi' kelam edebilirim ki; burada Warrock Unique Firebird'den veya Warrock Unique Squad'tan hiçbir farkınız yoktur.

Velhasıl-ı kelam, Teamspeak server'ini Alper'e satmakla ve WarrockTR ile ayrılmakla çok güzel yapmışsınız.

Söz meclisten dışarı.

Biraz yanlış görmüşsünüz genelde vakit geçirmek için oyun oynamam sadece forum sitelerinde vakit geçiriyorum ve hepsine giriş çıkış kontrol ediyorum. Söz konusu bahsettiğiniz sadece tube olamaz bile Smile
Bizim su andaki amacimiz gecmiste olup biten dogrular veya yanlislari gozden gecirmek degil.

Tek bir amacimiz var oda gercekten bu platform altimda bulunan oyuncularin uzun zamandir bekledigi ortami olusturmak Wink

Herkese kapilarimizi actik, herkese yetecek kadar yerimiz var Smile
Kaan İnşallah senin dediğin gibi bir ortam olur ve düşünce gayet güzel hele senin el atman bu dahada güzel oldu şimdiye kadar bir iki clanın elinde olup ahkam kesenlerin elinden alman veya her neyse anlaşmanız bitmiş buda sevindirici olmuş senin adına ve turgayın adına sevindim Birde ek gelir var zannedersem oda güzel inşallah güzel bir sponsor bulursan bu senin adına daha yakışıklı olucağına inanıyorum Turgayla pbcileri getirdiğimizde baya benim kafamda ve turgayın kafasında vardı Artık zaman spronsor zamanı pointblankda bunu görüyorum ve inanın warrockda bunu yaparsan sen yaparsın kaan Tekrar Hayırlı uğurlu olsun

Not Kim olursa olsun Saygısızlık yapanlarıın gözünün yaşına bakma pbde biz onu başardık ikiyüz kusurun üstünde serverda adam topladık..
kaan kardeş wtrnin tssi ile warrocktubenin tssi birleşmişti şimdi ayrıldımı peki?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler