Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: quicking Power Level Konusu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Ben Bu Konuda Gerçekten Artık Sinirlenmeye Başlıyorum.Ben Power Level Yapmadım.Olayı Anlatayım Ben Uçak Kullanmayı Öğrenmek İçin Gece Conturas a girdim Bunun Sonunda 93 e 300 küsürlük bi hezimetim vardı.Daha Sonra Kardeşime Bıraktım Charı Kassın Diye Oda Opk Odasına Girmiş Daha Sonrasında Warrockstats da Görülmüş Bende Bana Söyleyenlerden Biliyorum Bu Olayı Daha sonra kardeşim doğruladı bu olayı bende çok sinirlendim.Ben Oyuna Başladığımdan Bu Yana Power Level Yapan Bir İnsan Değilimdir. Beni Bilenler Bilir.Mesela Beyzade:Hasan En Yakın Arkadaşlarımdan Biridir Benide İyi Tanır
Benimde bir ara kuzenim girmiş öyle odalara.
Benimde halam girmiş odaya
Techtrax doğru düzdün konuş biz burda ne konuşuyoruz sen ne diyosun ya adam gibi yorum yap yada hiç yapma
Belki doğrusun belki yalnışsın ama nedense hack yada opk odasınada kasılmayı ya kardeşler ya yeğenler ya kuzenler ya babalar yada amcalar yapar arkadaşım bu oyunda sen harci herkes oynuyor ozaman bahane hazır millette
Kardeşim Ben Hayatım Boyunca Power Level Yapmadım Tabiki Sanada Bağlı Bu İstersen İnanırsın İstersen İnanmazsın Benim Yakın Arkadaşlarım Bunu Biliyolar Banada İnanıyorlar.
Atakan benim klanımdaydı kendisini iyi tanırım.

Olaya gelince daha önce bu konuda bir çok konu açıldı. Char OPK odasında kasmış vs. tamamen char sahibinin sorumluluğunda olan bir konudur. Ceza alacak olan onun charıdır. Zaten hack yapan vs. kişileri forumdan atıyoruz.

Yani bu konuda bir şey ispatlaman gerekmez. Ama 1 olur 2 olur kardeş meselesi Smile

Fazla söze gerek yok sanırım.
(02-26-2012 07:59 PM)The HeaDsHoT Yazılan: [ -> ]Techtrax doğru düzdün konuş biz burda ne konuşuyoruz sen ne diyosun ya adam gibi yorum yap yada hiç yapma

Aa pardon kardeşim yazmış.
Tw wersin baksın çok isteyenlerden biri bende atakan kardeşime kefilim.Ama bulamayıncada paşa paşa açsın özür konusunuda
(02-26-2012 09:00 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Tw wersin baksın çok isteyenlerden biri bende atakan kardeşime kefilim.Ama bulamayıncada paşa paşa açsın özür konusunuda

beyler clanımdan kimse tw vermesin duyrulur kimseyede bişey ispatlamak zorun değilsiniz eğer power ve hack kullanıldıysa banlanır olur biter bişey yapmadıysa zaten bişey olmazki bende atakan kardeşime güveniyorum kardeşi yüzünden clandan atacak değilim Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler