satıcının geçmişine bakarsan biraz bilgi edinebilirsin
Hiç gitti gidiyordan alışveriş yapmadım ama nasıl bakıcam bilmiyorum ama 34471 işlemde %100 olumlu puan almış ve mw3 ün sadece ingilizce ve rusçası mı var?
Ben ve dört arkadaşım nuclear adlı kişiden Battlefield 3 ve MW3 aldık hiçbir sorun çıkmadı.
http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-...m-52378843
Oyunu şöyle alacaksın :
*Siteye üye olacaksın
*Mw3 keyinin olduğu ürünü kredi kartınla satın alacaksın
*Ürün kargolanıyor diye mesaj göreceksin
*Adam sana Keyini mail veya mesaj yoluyla gönderecek
*Sende keyini Steam'den dediği gibi aktif edeceksin.
*Ondan sonra adamın işlemini onaylayacaksın(para ona en son geçer ).Bu kadar basit.
He akıllılık edip keyi alıyım , ödemeyi de onaylamayayım dersen başına iş alırsın.
Kredi kartsız işlem yapılmıyo yani?
(02-26-2012 08:25 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Kredi kartsız işlem yapılmıyo yani?
yapılıyo güvercinin ayağına parayı sarıp bağlıyosun o yolunu bulup satıcıya veriyo hey allahım ya

(02-26-2012 08:53 PM)Raikko Yazılan: [ -> ] (02-26-2012 08:25 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Kredi kartsız işlem yapılmıyo yani?
yapılıyo güvercinin ayağına parayı sarıp bağlıyosun o yolunu bulup satıcıya veriyo hey allahım ya 
xgametr den ptt den de para yatırıyor.Mal mal konuşma
(02-26-2012 08:55 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ] (02-26-2012 08:53 PM)Raikko Yazılan: [ -> ] (02-26-2012 08:25 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Kredi kartsız işlem yapılmıyo yani?
xgametr den ptt den de para yatırıyor.Mal mal konuşma
iyide sen xgametr den alışveriş yapmicanki gitti gidiyordan yapacan eğer yaparsan orda da kredi kartsız işlem yok

mal mal konuşan kimmiş