Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MW3
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben mw3 almayı düşünüyorum ama oyun pahalı steamden alsam kredi kartıyla alamam.Güvenilir key satan bi yer var mı bildiğiniz? Birde gitti gidiyorda baktım bunu buldum ama fiyatı çok ucuz güvenilir midir sizce? http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-...y-53035908
satıcının geçmişine bakarsan biraz bilgi edinebilirsin
Hiç gitti gidiyordan alışveriş yapmadım ama nasıl bakıcam bilmiyorum ama 34471 işlemde %100 olumlu puan almış ve mw3 ün sadece ingilizce ve rusçası mı var?

TaTy

Ben ve dört arkadaşım nuclear adlı kişiden Battlefield 3 ve MW3 aldık hiçbir sorun çıkmadı.
http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-...m-52378843

Oyunu şöyle alacaksın :
*Siteye üye olacaksın
*Mw3 keyinin olduğu ürünü kredi kartınla satın alacaksın
*Ürün kargolanıyor diye mesaj göreceksin
*Adam sana Keyini mail veya mesaj yoluyla gönderecek
*Sende keyini Steam'den dediği gibi aktif edeceksin.
*Ondan sonra adamın işlemini onaylayacaksın(para ona en son geçer ).Bu kadar basit.

He akıllılık edip keyi alıyım , ödemeyi de onaylamayayım dersen başına iş alırsın.
Kredi kartsız işlem yapılmıyo yani?
(02-26-2012 08:25 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Kredi kartsız işlem yapılmıyo yani?

yapılıyo güvercinin ayağına parayı sarıp bağlıyosun o yolunu bulup satıcıya veriyo hey allahım ya Big Grin
(02-26-2012 08:53 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]
(02-26-2012 08:25 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Kredi kartsız işlem yapılmıyo yani?

yapılıyo güvercinin ayağına parayı sarıp bağlıyosun o yolunu bulup satıcıya veriyo hey allahım ya Big Grin

xgametr den ptt den de para yatırıyor.Mal mal konuşma
(02-26-2012 08:55 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]

iyide sen xgametr den alışveriş yapmicanki gitti gidiyordan yapacan eğer yaparsan orda da kredi kartsız işlem yok Big Grin mal mal konuşan kimmiş Big Grin
(02-26-2012 09:04 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]

iyide sen xgametr den alışveriş yapmicanki gitti gidiyordan yapacan eğer yaparsan orda da kredi kartsız işlem yok Big Grin mal mal konuşan kimmiş Big Grin

Ben orda gitti gidiyordan kredi kartız yapılıyomu diye değil başka yerden kredi kartsız yapılıyo mu diye sordum.Uzatmaya gerek yok.
(02-26-2012 09:08 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]
(02-26-2012 09:04 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]

Ben orda gitti gidiyordan kredi kartız yapılıyomu diye değil başka yerden kredi kartsız yapılıyo mu diye sordum.Uzatmaya gerek yok.
pardon dostum özür dilerim yanlış anlamışım Wink bende alacaktım gitti gidiyorda pc için olanını bulamadım ama başka bişeyde bulursam sana öm den atarım Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler