Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: LAG
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar ben oyunda hep "lag lager" diye şeyler alıyorum.Modeme reset atıyorum olmuyor.PC de boşyer açıyorum yine olmuyor antivirüs vb. kapatıyorum yine olmuyor yardım edermisiniz

http://www.pingtest.net/result/6836836.png

şuna bakarmısınız 541 ping Sad
Yeni Patch'i bekle kardeşim.
Bu kartopu savaşları bilmem ne olayları lag'a sebep olabilir.
(01-02-2010 11:00 PM)Slip-Up Yazılan: [ -> ]Yeni Patch'i bekle kardeşim.
Bu kartopu savaşları bilmem ne olayları lag'a sebep olabilir.

ama en sinir olduğum şey lagtır eğer kendimse ise zaten utanırım kendimden oyun oynayamıyorum :oha pinge bak 999 d3l1rock kick lütfen.gibisinden yazılar alıyorum.Ben 1 ay bekleyemem yani
İnternet hızın kaç,kablolu musun kablosuz mu kabloluysa kaç kişi giriyorsunuz?

TaTy

Ping testin için : lzhevsk sunucusunda yapmışsın uzak sunucu seçersen pingin yüksek görünür ayrıca sen nerde oturuyorsun ?

Lag problemi için : internet bağlantı hızın kaç m/bit ? Kaç PC aynı modeme bağlı ? PC nin özellikleri neler ? (core2 Duo 4gb rem vs vs )

Bunları yazarsan dahada yardımcı oluruz

Oyuna girdiğinde arkadaki bütün programları kapat(msn,İE,Torrent,Rapid)
internet hızı 100.0 mbs 3 kişiyiz annem 10 dk babam 30 dk yani ben en fazla kullanıyorum

Intel®Pentium®4 CPU 2.00 GHZ 1.00 GB Ram 1.00 GB ekran kartı

modeme de tek pc bağlı
(01-02-2010 11:03 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]Ping testin için : lzhevsk sunucusunda yapmışsın uzak sunucu seçersen pingin yüksek görünür ayrıca sen nerde oturuyorsun ?

Lag problemi için : internet bağlantı hızın kaç m/bit ? Kaç PC aynı modeme bağlı ? PC nin özellikleri neler ? (core2 Duo 4gb rem vs vs )

Bunları yazarsan dahada yardımcı oluruz

Oyuna girdiğinde arkadaki bütün programları kapat(msn,İE,Torrent,Rapid)

[Resim: 6838972.png]
yardım edecek kimse yokmu yaaSad

TaTy

internet hızın nasıl 100m.bit ? http://www.speedtest.net bi test yapsana
PC ye format at en son çare.
arkadasim tam ayni problem bende de wardi, sonra niye bilmiyorum kendi kendine gitti

Not: masaüstünü düzenlemistim, yani klasörleri azalttim

TaTy

Belki internet hızını düşürmüşlerdir ? 8 mbite kadar olan tarifedenmi ?
15 GB kotayı aşınca otomatik 512kbit e düşürüyorlar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler