Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mutlu Yıllar Beren Saat :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(02-26-2012 02:11 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ][Resim: 312fq.jpg]

bunu bastır bence.
(02-26-2012 05:59 PM)masteng_32 Yazılan: [ -> ]lan oglum ne insansınız lan siz onu farkediyorsunuz ama o sizi farkediyormu o size o kadar deger veriyormu hiç düşündünmü ?

Seninkide şu mantık Önemli veya tanınmış birisi ölüyor diyorlar sen onun için niye üzülüyosun o senin için üzülüyormu. O zaman şehit oluncada üzülme sen ölünce o üzülcekmi .

Benimkisi platonik bir aşk Big Grin
akif benim alıntı yaptığım resimde çok sexy çıkmış bence onu bastır Big Grin
(02-26-2012 06:40 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]akif benim alıntı yaptığım resimde çok sexy çıkmış bence onu bastır Big Grin

her zamanki hali,babam kendi spor takımı için forma yaptırcakmış ben bugun beren saatin doğum günü diye söylemiştim bana sana t-shirt bastıralım dedi ,senin dediğin resmi bastırcam artık Big Grin
(02-26-2012 06:43 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]
(02-26-2012 06:40 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]akif benim alıntı yaptığım resimde çok sexy çıkmış bence onu bastır Big Grin

her zamanki hali,babam kendi spor takımı için forma yaptırcakmış ben bugun beren saatin doğum günü diye söylemiştim bana sana t-shirt bastıralım dedi ,senin dediğin resmi bastırcam artık Big Grin

akifciğim gece rüyama girer o malum Big Grin
(02-26-2012 05:59 PM)masteng_32 Yazılan: [ -> ]lan oglum ne insansınız lan siz onu farkediyorsunuz ama o sizi farkediyormu o size o kadar deger veriyormu hiç düşündünmü ?
Beyler forumda biraz yeniyimde yukarda alıntı yaptığım arkadaşın mesajlarının %90ının 2 kere yazıldığını fark ettim. Kayıt olduğum gün dikkatimi çekti. Post kasmaya mı yarıyor bu? Bu yasak değilmi
(02-26-2012 06:54 PM)isimyok33 Yazılan: [ -> ]
Beyler forumda biraz yeniyimde yukarda alıntı yaptığım arkadaşın mesajlarının %90ının 2 kere yazıldığını fark ettim. Kayıt olduğum gün dikkatimi çekti. Post kasmaya mı yarıyor bu? Bu yasak değilmi

evet bnmde çok dikkatimi çekiyor.Flood yapıyor
hayır bu bir sorun daha önce bir arkadaşta oluyordu.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler