Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: llnewbroll
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
oyunda newbro denen arkadas beni eliyle koymuş gibi buldu elinle koymuş gibi buldun dedim elimle koydum diye dalga gecti oyun sonu tw istedim verilen cevap ss de buyrun tw vermekten neden korkar bir insan ?
bunu istemeye hakkımız var sonucta bu oyuna zaman ve para harcıyoruz

http://d1202.hizliresim.com/u/u/30zzj.jpg
bence fazla üstünde durma ws filan yoksa bende vermem. Zorunlu değil zaten zorunlu olsaydı oyunu indirdiğinde yanında gelirdi
Özel dosyaları vardır, banka hesabı falan vardır vermez. Zaten tw denilen araç bilgisayarda hack bulmak için yapılmış bir program değil.
Tw'yi siz ne sanıyorsunuz Warrockhit'te kaç tane adamın onca kod'ları hesap'ları İD PW Gizli soru gitti tw isteyen herkeze Küfür edip geçiyorum TW Vermemek bi suç değil istemek bi suçtur bence .
Onu bırakın da o nasıl bir nick kardeş ilk defa görüyorum. SmileSmileSmile
Ben maç ss ekledim diye bana hakaret eden bir klan ne beklersin hakaret edende 35 yaşında bir lavukAngry
tabiki vermeyebilir ama arkadasında dedigi gibi biz bu oyuna zaman ve para harcıyoruz kactane hack videosu var elimde ben hack demiyorum muratla oyun oynadık o zaman kimsenin kimseden tw istemeye hakkı yok buda demek oluyor ki warrockun vip hackını kullan ve ban yeme güzel o zaman biz bu oyuna neden para harcıyoruz bizde alalım bir vip hack dagıtalım oyunu bumudur yani bu mantuıgı düşünemiyorum hem tw yi istedii zaman kapatır ve adamı izler kod felan işine girerse o zaman kapasın c nin içinde arayacak hackı belgelerde felan degil ama dedigim gibi murat yapmaz inanmam
Biri tw istese bende vermem, vermek zorunda değilim. Önemli bilgilerim var belki bunları paylaşmaktır bu, adam girip o dosyamı açsa ss alsa tüm bilgilerim eline geçer sonra ne yapacağım?
Tw vermek zorunda değil bende olsam vermezdim.Hack olduğuna kesinlikle inanıyorsan videosunu çekip yollayabilirsin
new bro bizim ts den ve ts denilen bir şey var.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler