Overclock Warrockda avantaj saglıyor hızlı hareket ediyorsun biraz daha fazla.Ama tamamen Warrock'un oyun motorunun dandikliginden kaynaklanan bir sorun Wolfteam de bile bole bir durum yok.Yani millet fazladan para verip overclock yapmak icin sistem toplucak fan , sogutucu , overclock performanslı anakart alcak ama ban yicek oyunda sacmalık : )
-Ilerde SSD alanlarda ban yer.(SSD HDD'lerin ilerde yerini alabilecek sabit diskler daha performanslı daha hızlı )
(02-26-2012 12:19 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Overlock ne oluyo
evdeki ahalıları overlok yapıyor 5 dk teslim

(02-26-2012 12:22 PM)Raikko Yazılan: [ -> ] (02-26-2012 11:37 AM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Evet overclock ban sebebi. Hatta pc hızını arttıran programlar bile ban sebebi. Bununla ilgili açıklama yapmışları 1 2 ay önce.
abi gamebooster demi ban sebebi?
Evet,bilgisayarini hizlandiran programlarida kullanmak ban sebebi dediler.
Hayatımda duyduğum en saçma ban sebebi 3.2 hızı 4 yapıp ban yemek nedir arkadaş ? Kimene benim pcmin performansından
1 kaç aya müzik indirmek ban sebebi Torrent kullananı yakarız falan derlerse hiç şaşırmam
(02-26-2012 02:06 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Hayatımda duyduğum en saçma ban sebebi 3.2 hızı 4 yapıp ban yemek nedir arkadaş ? Kimene benim pcmin performansından
1 kaç aya müzik indirmek ban sebebi Torrent kullananı yakarız falan derlerse hiç şaşırmam
Haklısın kardeş
Ben bunu hack olarak sayıyorum, Bunu yaptıgın mı hızlı harekete edebiliyorsun ve sadece silahınla 2-3 kere ates ettigin zaman adam direk ölüyor..Adminler anlıyor yakalanırsan bann yersin (insallah) !! Ayrıca dikkatsiz yaparsan yani cok arttırmaya calısırsan kontrolsüz bilgisayarada zarar verirsin!
sonucta overclock bilgi meselesi bilmiyen edemez yakar
kimse oyun için bu tutkudan vazgecmez bence overclocklu kullaniyorum suc mu ?
(02-26-2012 03:01 PM)LastDance Yazılan: [ -> ]sonucta overclock bilgi meselesi bilmiyen edemez yakar
Sen takma ovc kullanmaya devam et belki 1080 p bluray film izlemek icin islemcin yetmicek yada baska bir oyun icin.Warrock'un oyun motorunun dandikligi yuzunden pc kullanımını degistirme abartmadan overclock yap bence.
(02-26-2012 03:08 PM)Audaz Yazılan: [ -> ] (02-26-2012 03:01 PM)LastDance Yazılan: [ -> ]sonucta overclock bilgi meselesi bilmiyen edemez yakar
Sen takma ovc kullanmaya devam et belki 1080 p bluray film izlemek icin islemcin yetmicek yada baska bir oyun icin.Warrock'un oyun motorunun dandikligi yuzunden pc kullanımını degistirme abartmadan overclock yap bence.
islemcim 3,2 den 4,0(x4 955 B.e)
ramler %30 overclock (1333 mhz den)(12gb ram)
abarti yok yani
eee benim işlemcim İ7 Maks Turbo Frekansı teknolojisi var işlemci fazla yüke bindimi hız aşıttırıyor otomatik olarak. Buda ban sebebi desenize. Saçmalığın daniskası