Merhaba arkadaslar benim bilgisayarim macbook macintosh isletim sistemi ile calismaktadir. Oyunu kendi sitesinden indirdim ama acilmiyor. Mac icin uyumlusunu nerden bulup indirebilirim? Yardimci olan herkese simdiden tesekkur ederim
oha o işletim sistemini cokmu aradın sanırsam .exe uzantılı dosyalarda sorun cıkarabiliyor
Bilgisayar apple ben yuklemedim
tam çıkan sorunu ss al paylaş bi bakalım
SS nasil aliniyo bilmiyorum paintte yok zaten kisaca anlatiyim ben normal sitesinden indirdim indikten sonra yuklemek icin tikladigimda not defteri gibi kucuk bise cikiyor icinde de garip harflerle yazilmis bir suru yazi
bu arada sen bozkartal olan semih misin
tamam işte işletim sistemini değişmen gerek .exe uzantılı dosyaları açmaz aynı Linux gibi
Yok değilim
warrock mac için uyumlu değildir, bilgisayarına windows yüklemeni tavsiye ederim.
(02-26-2012 01:43 AM)Star Yazılan: [ -> ]warrock mac için uyumlu değildir, bilgisayarına windows yüklemeni tavsiye ederim.
Orjinalini hic bozmak istemiyorum birakmistim 2 yil once basliyim dedim kismet degilmis herkese cok tesekkur ederim

Mac'ta cogu şeyde sorun yaşarsın oyun için üretilmiş işletim sistemi değil hem işletim sistemi değişince Orjinalliğimi bozulur :=)
Zaten mac işletim sistemi silinmiyor ki iki tane işletim sistemin olmuş oluyor. Açılış sırasında bir tuşa basarak hangi sistemle bilgisayarın başlatılacağını seçiyorsun.