Arkadaşlar artık warrock a para yatırmak vs istemiyorum Call Of Duty Modern Warfare 3 online oynamaya karar verdim ama oyunun sistem özellikleri nedir oyuna başlarsam ne gibi yolları izlemem gerekir Call Of Duty Mw3 ü iyi bilen bir arkadaş napmam gerektiklerini açıklar mı ? Teknosa da baktım oyuna 160 Tl civarında bir miktar.
Teknosa Mw3 Fiyatı
Internete mw3 sistem gereksinimleri yaz karşılaştır. Indirme hızın yüksekse 1mb/sn falan ise steamdan oyunu indir derim 40tl falan oluyor

Aynen keyle 40 tl de benim internetle 4 günde zor indirdim oyunu steam dan oyun hoş güzel warrockdaki clan ortamı felan olmayınca sıktı beni girmiyorum hiç
Ben 30 TL'ye almıstım MW3'u steam hesabı olarak.Fazla bi sistem istemiyor sistemini yazarsan yorum yaparım.
Steamde sadece kredi kartıyla mı oyun alınıyo pttden filan olmuyor mu?
Kesinlikle ve kesinlikle MW3 alma. Efektleri CoD4 gibi dahada kötü.(Oyun içinde karanlık alanlarda güzel gösteriyor)Hikayesi güzel. Ama bence 110 TL ye git BattleField 3 al ve 30 TL ye eklenti paketini al.(eklenti paketi kredi kartı yada mobil alınıyor.)
Oyun güzelde hack dolu alma değmez. Altermw3 oyna.
(02-26-2012 09:41 AM)Reaper647 Yazılan: [ -> ]Kesinlikle ve kesinlikle MW3 alma. Efektleri CoD4 gibi dahada kötü.(Oyun içinde karanlık alanlarda güzel gösteriyor)Hikayesi güzel. Ama bence 110 TL ye git BattleField 3 al ve 30 TL ye eklenti paketini al.(eklenti paketi kredi kartı yada mobil alınıyor.)
Cod4'e kurban ol backlot akar

Ankara Chatlack nette 25-30 tl key Steamden oyunu indirebilirsin.