Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Acaba ban yermiyim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(02-25-2012 05:21 PM)satranc13 Yazılan: [ -> ]
(02-25-2012 03:49 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Pis üç kağıtçı bilgin düştü sisteme Smile ay sonundaki toplu banda gidicisin Smile

harbi mi ya adaş geri alsınlar o zaman kasti bir olay değildi yani hatta tam kod bugta kaldı diye öfkelenmiştimki onayladı sonra hemen ardından oyuna girdim birde ne görem xm8 60 gün yazıyor bende şoktayım yani ban atılcaksa geri alsınlar

Hahoa Big Grin Yine mi ya Big Grin
(02-25-2012 06:52 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]
(02-25-2012 05:21 PM)satranc13 Yazılan: [ -> ][quote='Mete Han' pid='303236' dateline='1330174184']
Pis üç kağıtçı bilgin düştü sisteme Smile ay sonundaki toplu banda gidicisin Smile

harbi mi ya adaş geri alsınlar o zaman kasti bir olay değildi yani hatta tam kod bugta kaldı diye öfkelenmiştimki onayladı sonra hemen ardından oyuna girdim birde ne görem xm8 60 gün yazıyor bende şoktayım yani ban atılcaksa geri alsınlar

Merak etme benim ingilizcem çok iyi G1- neo yu tanıyorum uzaktan arada beni odalara çekiyordu.Anlatırım durumu.
Bilmiyorum abi kendime has bişeyler var sanırım geleceğin admini ben olcam sanırım Smile
Ban Yemessin.Bence.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler