02-25-2012, 11:02 AM
Arkadaşlar yeğenimin aklına uyup medic dizdim ama assault istiyorum şimdi gold mp7a1 falan filan var onların süreleri ile birlikte famas a m60 gold a filan dönüştürmek istiyorum böyle bir şey mümkün mü ?

4ever assault(02-25-2012 05:28 PM)satranc13 Yazılan: [ -> ]sanırsam sözleşmede olası bir durum dışında dinarı premiuma silaha dinara falan çeviremiyorsun bunu aldığın itemler de dahil ama bu arada şunu da söyleyeyim cancım bence medic assultla kapışır yani hatta assultu geçtiği bile olur fakat oynamasını bilenedir bu dediklerim yanlış anlama burda sen oynıyamıyorsun demek istemedim yalnızca medic işi emek işidir.Assult gibi ortadan gidemessin biraz taktiğe bakar çünkü en fazla mermi sayısı 42 oda scorpionki oda çok geç mermi değiştiriyor birde g36cd var 100 mermilik kapasitesine ve seri ateş etmesine rağmen gücü düşüktür ama assultta öyle değil al gold m60 ını famasını ve olmassa olmaz xm8 dal neyse diyeceklerim bu kadar herkese iyi oyunlar
(02-25-2012 02:54 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Degistirmezler yüksek ihtimal cünkü bi hata yok ortada sen kendi istegin ile aldın onu ..