02-25-2012, 02:43 AM
Arkadaşlar meraba, öncelikle sitenize yeni üye oldum ve faydalı konularınızın olduğunu gördüm.Benim buradaki oyunla bi alakam yok sadece 1-2 teknik sorun ile ilgili birkaç soru sormak istiyorum.
Başlıktada belirttiğim gibi bu ekran kartına sahip bir laptop aldım fakat bu ekran kartım ayrılmış video belleği olarak 64 mb görüyor.Buyrun ss;
[/img]
Nvidia denetim masasından yapmak istedim fakat "Tercih edilen grafik işlemci" seçeneği kilitli değiştiremiyorum.Buyrun ss;
[/img]
Birde ekran kartımda optimum 3D performansı için PCI yuvasını değiştirin diyor acaba laptopun içini açıp ekran kartını ss'de görülen yuvaya mı takmak lazım? Yani alttaki ss de;
[/img]
Sorunum bunlar arkadaşlar, ben bu ekran kartından bi bok anlamadım yardımcı olursanız çok makbule geçer.Şimdikten yardımlarınız için çok teşekkürler.[/b]
Başlıktada belirttiğim gibi bu ekran kartına sahip bir laptop aldım fakat bu ekran kartım ayrılmış video belleği olarak 64 mb görüyor.Buyrun ss;
[/img]Nvidia denetim masasından yapmak istedim fakat "Tercih edilen grafik işlemci" seçeneği kilitli değiştiremiyorum.Buyrun ss;
[/img]Birde ekran kartımda optimum 3D performansı için PCI yuvasını değiştirin diyor acaba laptopun içini açıp ekran kartını ss'de görülen yuvaya mı takmak lazım? Yani alttaki ss de;
[/img]Sorunum bunlar arkadaşlar, ben bu ekran kartından bi bok anlamadım yardımcı olursanız çok makbule geçer.Şimdikten yardımlarınız için çok teşekkürler.[/b]