Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nvidia Ge Force GT 540m ekran kartı sorunu...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar meraba, öncelikle sitenize yeni üye oldum ve faydalı konularınızın olduğunu gördüm.Benim buradaki oyunla bi alakam yok sadece 1-2 teknik sorun ile ilgili birkaç soru sormak istiyorum.

Başlıktada belirttiğim gibi bu ekran kartına sahip bir laptop aldım fakat bu ekran kartım ayrılmış video belleği olarak 64 mb görüyor.Buyrun ss;
[img][Resim: 2zv5p.png][/img]

Nvidia denetim masasından yapmak istedim fakat "Tercih edilen grafik işlemci" seçeneği kilitli değiştiremiyorum.Buyrun ss;
[img][Resim: 2zv8p.jpg][/img]

Birde ekran kartımda optimum 3D performansı için PCI yuvasını değiştirin diyor acaba laptopun içini açıp ekran kartını ss'de görülen yuvaya mı takmak lazım? Yani alttaki ss de;
[img][Resim: 2zvc8.jpg][/img]

Sorunum bunlar arkadaşlar, ben bu ekran kartından bi bok anlamadım yardımcı olursanız çok makbule geçer.Şimdikten yardımlarınız için çok teşekkürler.[/b]
Pek anlamam ama ekran kartı kendi yuvasındadır yoksa ekran açılmazdı zaten. Ben olsam servise götürürdüm küçük birşeyde olsa bilmeden yanlış birşey yapabiliriz Smile
Servise gidilmesi en mantıklısı
senin yapabileceğin bir şey değil galiba,servise götürmelisin
Referans Adresler