Beş Para etmez bi görüntü için kendimi sıkıntıya sokamam.
Bu Forumu paramla satın alırım ozaman gör bak ne yapa biliceksin (:
Seni bile paramla satın alırım...
Nasıl yapıldığını bildiğim halde senin gibi sı?anlara söylemiyeceğim.
(02-24-2012 10:13 AM)SoruSoranİnsan Yazılan: [ -> ]Beş Para etmez bi görüntü için kendimi sıkıntıya sokamam.
sövmicem sana merak etme top oğlu top seni

(02-24-2012 10:13 AM)SoruSoranİnsan Yazılan: [ -> ]Beş Para etmez bi görüntü için kendimi sıkıntıya sokamam.
aslanım o adam altında porshe ile geziyo sen onla sidik yarıştıracak durumda değilsin sus defol

(02-24-2012 09:22 AM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Hocam betadan beri oynuyorum. Hiç kimseden duymadım 2 tane warrock açıldığını. Acaba sen rüyanda falan mı gördün ? Hem madem gördüm diyorsun,gördüğün insanlara sorsaydın.
2 pc de açanlar war duydum ama mantıksız oyunu nasıl oynuyacan

(02-24-2012 09:13 AM)Keshan22TR Yazılan: [ -> ]Öyle bir şey yok. Tek pc den 2 tane warrock açamıyorsun.
Niye bu kadar çok ısrarcı ve eminsin ?
Bence insanlar bilmedikleri işlere burnunu sokmamayı öğrenmeliler.
- Kardeşim sanada gelirse Desktops diye bir program var bir pc den şuanki açık olan oturumun üzerine ayriyetten 3 tane daha açabiliyorsun ve kontrol tuşları ile tek tek geçebiliyorsun.
- Yani toplam 4 tane warrock açabilirsin fakat bilgisayarın bunu kaldırcak özellikte ise
- Programda nasıl yapmak gerektiğini çok çabuk göreceksin.
Kolay gelsin
Not: Genelde laptopta denedim ve kullandım bu programı masaüstünde de olacağını sanıyorum.
(02-24-2012 10:23 AM)unverzagt Yazılan: [ -> ]Nasıl yapıldığını bildiğim halde senin gibi sı?anlara söylemiyeceğim.
Bildiğini pek sanmıyorum. Çoğu oyuncunun bildiğini de hiç sanmıyorum

o yüzden boş laf etmeyi kes canım arkadaşım
Ben gereken bilgiyi verdim kendisine hadi eyvallah
O zaman kendine "warrok" diye yeni oyun yaptır o kadar paran var madem orda 2 tanede warrok açarsın babana söyle beraber oynayın .
Sizlerle evcilik çok güzel oynanır (:
O çayları ağzınızdan deyil başka yerden içirmesini öğretirdim size.
Saygı nedir onu öğretirdim sizi es cinsel yapardım güzel bir aile olurdunuz :

hatta paranla adam tut opk bile yaparsın.
Takmayın , böyleleri oyunda millete haksız yerde hack diyip kendiler hack acanlardan.