Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Can BONOMO Eurovision şarkımız!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(02-23-2012 07:37 PM)Questions Yazılan: [ -> ]İyi bir şarkı
(02-23-2012 06:49 PM)DorukhanUzun Yazılan: [ -> ]R+ varken,Bonomo ile gitmemiz zaten saçmalıktı.İlk 10 çok zor diyorum,siyasilik girmezse tabi.

Bence girmez

Her sene giriyo siyasi ilişkiler, çıkarlar vs. yüzünden
Bugüne kadar Eurovision gerçekten adil yapıldı mı arkadaşlar Smile Siyasi anlamda etkili ülkelerin o yıl 1. olduğu bir yarışma da şarkının güzelliği değil o sene içerisinde hangi ülkenin ne yaptığı önemli Smile Dikkat gerektiriyor. Şarkı anlamında Can Bonomo çok amatör bir sanatçı, şarkısı da aksanı da berbat her ne kadar cesaret gerektirse de bence erken kariyeri için pek iyi olmayacak. İnşallah iyi bir başarı elde edip, Türkiye'yi gururlandırır.
(02-23-2012 08:48 PM)MW3 Yazılan: [ -> ]Bugüne kadar Eurovision gerçekten adil yapıldı mı arkadaşlar Smile Siyasi anlamda etkili ülkelerin o yıl 1. olduğu bir yarışma da şarkının güzelliği değil o sene içerisinde hangi ülkenin ne yaptığı önemli Smile Dikkat gerektiriyor. Şarkı anlamında Can Bonomo çok amatör bir sanatçı, şarkısı da aksanı da berbat her ne kadar cesaret gerektirse de bence erken kariyeri için pek iyi olmayacak. İnşallah iyi bir başarı elde edip, Türkiye'yi gururlandırır.
Şarkıyı beğenmesem de umutlarımız aynı

Sherlock

(02-23-2012 07:42 PM)Türk Yazılan: [ -> ]Bence o kadar kötü değil benim hoşuma gitti umarım iyi yerlere geliriz.

Buda Eurovision'un favorilerinden Adele'nin Eurovisiondaki şarkısı.

Adele' nin Eurovision şarkısı bu değil, bi' albümünden parçaymış yoruma bakın.

Öyle olsa 40K mı izlenir Sad
(02-24-2012 02:50 AM)Sherlock Yazılan: [ -> ]
(02-23-2012 07:42 PM)Türk Yazılan: [ -> ]Bence o kadar kötü değil benim hoşuma gitti umarım iyi yerlere geliriz.

Buda Eurovision'un favorilerinden Adele'nin Eurovisiondaki şarkısı.

Adele' nin Eurovision şarkısı bu değil, bi' albümünden parçaymış yoruma bakın.

Öyle olsa 40K mı izlenir Sad

Pardon o zaman. Sad
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler