Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: joystic sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
selam arkadaşlar. uçak helikopter kullanımı için joystic bağladım bilgisayara. xpadder ile ayarları yaptım. fakat xpadder ile yaptığım ayarlar oyunu açana kadar sorunsuz çalışırken oyun açıldıktan sonra devre dışı kalıyor. yani xpadder oyuna girdikten sonra etkisiz hale geliyor. forumda aradım fakat bunla ilgili tam bir açıklama yok. yardımcı olursanız sevinirim
bildiğim kadarıyla joystick warrockda oynanmıyo yani bugüne kadar böyle çok konu açıldı "joystick aldım ama wr de çalışmıyor" vb.
direk bağladığında çalışmıyor ama xpadder programı ile joystick tuşlarını kendin programlıyorsun. yanı normal klavye mause kullanır gibi kullanılıyor. fakat oyuna girdiğimde devre dışı kalıyor. bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
Birader biraz araştırdım yapancı sitelerde adamlar Joy2key programını tavsiye ediyorlar indir programı ondan sonra ayarlarsın birde warrock adam diyor joystick %100 yapmanın bir işe yaramayacağını söylüyor orda birşey yaparsın Yardımcı olduysam ne mutlu bana..
(02-21-2012 02:53 PM)Atasaint Yazılan: [ -> ]Birader biraz araştırdım yapancı sitelerde adamlar Joy2key programını tavsiye ediyorlar indir programı ondan sonra ayarlarsın birde warrock adam diyor joystick %100 yapmanın bir işe yaramayacağını söylüyor orda birşey yaparsın Yardımcı olduysam ne mutlu bana..

bahsettiğin programı zaten kullandım fakat o program pek fonksiyonel değil. sadece mause hareketlerini taklit edebiliyor. yani pek işe yaramıyor oyun içinde. yine de teşekkürler ilgilendiğin için Smile
Oyun ayarları> kontrol ayarları (yanlış olabilir karıstır bulursun joyistici sec ayarları çıkarsa ayarlarsın Smile
Warrockta Joyistik kullanılıyor BG'dede cok işe yarıyor az araştır bulursun .
Oyun ayarlarından kontrol ayarlarını karıştır bence kaydettikten sonra oyunu kapatıp tekrar açmayı dene olmuyosa da zorlama helicopter kullanmazsın olur biter Big Grin
Referans Adresler