Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bunu bileniniz varmı :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
R'leri söylemiyor Turgay yanlız Smile
Eski bir video, her görenin paylaşması aslında güzel birşey o zaman ilk turnuvalardan olmalı BarBaros Bulvarı üstündeki Adeks İnternet Kafe de düzenlenmişti bizzat gitmiştim. Güzeldi.
(02-21-2012 05:45 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]R'leri söylemiyor Turgay yanlız Smile

her insan 4-4 lük değil.Bende kelimeleri yutuyorum bazen saçma sapan yorumlar çıkıyor mesela.
(02-21-2012 06:46 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]
(02-21-2012 05:45 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]R'leri söylemiyor Turgay yanlız Smile

her insan 4-4 lük değil.Bende kelimeleri yutuyorum bazen saçma sapan yorumlar çıkıyor mesela.

Yağmı yakıyon sen yoksa banamı öyle geliyor Smile
Merak etme fazladan övgü alamazsın Smile
(02-21-2012 06:46 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]

Bu atarlılık ne ?
atar değil ben sadece söylüyorum bu yağ da değil.Kimsenin gözüne girmek isteyen yok insanların kusurlarını söylemek insanın çok gücüne gidiyor.Bende ş leri söyleyemiyorum dalga geçiyorlardı küçükken (:
Yok arkadaş neden aşağılayım Sadece bilmiyordum birde bana cok tanıdık birini hatırlattı dizilerde oynardı adı aklımda değil :=)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler