Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lady Arwen-Çizim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 2wcx6.jpg]
valla bu çizdiğn kişiyi tanımıyorum ama çok iyi bir çizim tebrikler bende böyle şeyler çizmeye çalışıyorum ama olmuyo
(02-20-2012 07:48 PM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ]valla bu çizdiğn kişiyi tanımıyorum ama çok iyi bir çizim tebrikler bende böyle şeyler çizmeye çalışıyorum ama olmuyo

Teşekkür ederim.Kişi Yüzüklerin Efendisi'nden bir karakter,bırakma sakın sürekli üzerine git benimde ilk çizimlerim çok kötüydü çizim çizerek gelişir Smile
sen böyle bunu tekniklerlemi çiziyosun yoksa rastgele kalemi sallayıpmı çiziyosun
güzel olmuş Arwen Undómiel
kömür kalemiyle çizmissin
Yüzü biraz daha ince olcak göz altlarını abartmışsın cık senden ressam olmaz. Big Grin
(02-20-2012 08:34 PM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ]sen böyle bunu tekniklerlemi çiziyosun yoksa rastgele kalemi sallayıpmı çiziyosun

Valla şu an öyle bi tekniğim var diyemem ama geçen sene okulda resim hocam ölçü sistemini göstermişti biraz öyle denedim sonra gözlerim alıştı direk çiziyorum.

(02-20-2012 09:48 PM)Atasaint Yazılan: [ -> ]kömür kalemiyle çizmissin

HB,2B,5B,8B bir de uçlu kalem kullandım kömür kalemi kullanmadım.
(02-20-2012 11:15 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Yüzü biraz daha ince olcak göz altlarını abartmışsın cık senden ressam olmaz. Big Grin

Ben yüzünün cok ince olduğunu düşünüyordum Smile göz altları biraz karanlık olmuş olabilir doğrudur.Sonucta amatörüz daha Smile
(02-20-2012 11:17 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]
(02-20-2012 08:34 PM)nakkaşefendi Yazılan: [ -> ]sen böyle bunu tekniklerlemi çiziyosun yoksa rastgele kalemi sallayıpmı çiziyosun

Valla şu an öyle bi tekniğim var diyemem ama geçen sene okulda resim hocam ölçü sistemini göstermişti biraz öyle denedim sonra gözlerim alıştı direk çiziyorum.

(02-20-2012 09:48 PM)Atasaint Yazılan: [ -> ]kömür kalemiyle çizmissin

HB,2B,5B,8B bir de uçlu kalem kullandım kömür kalemi kullanmadım.
(02-20-2012 11:15 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Yüzü biraz daha ince olcak göz altlarını abartmışsın cık senden ressam olmaz. Big Grin

Ben yüzünün cok ince olduğunu düşünüyordum Smile göz altları biraz karanlık olmuş olabilir doğrudur.Sonucta amatörüz daha Smile

Amatörmü bak bi' resim çizip sana atim o zaman gör sen amatörü Big Grin
benimde iyi çizdiğim bi 7-8 resim var paylaşsammı acaba?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler