Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: retaıl kodu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
dırek konuya gıreyım 2 yada 3 yıl once bı eventten retaıl kodu kazandım yukledım famas geldı ama car calındı.kod halen bende bulunmakta kupon seklınde maılıme gelmıstı.SAdece kupon mevcut gerı alabılır mıyız carı ? beyfendi
Charının ID Şifresini Biliyomusun? Bir Olasılık Ticket Atarsın Araştırırlar Ama 1 retail kodu varsa sanırım charı geri alamassın Bu arada Geçmiş Olsun Kardeşim Ss.gif
(02-19-2012 01:40 AM)The HeaDsHoT Yazılan: [ -> ]Charının ID Şifresini Biliyomusun? Bir Olasılık Ticket Atarsın Araştırırlar Ama 1 retail kodu varsa sanırım charı geri alamassın Bu arada Geçmiş Olsun Kardeşim Ss.gif

geçtı geçtı sadece merak ettım car suan ne alemde bılmıyorum bı arada forumda sahte pre saten vardı gold 15 tl ye dolandırıyodu mılletı car suan onda sadece onu bılıyorum.Neyse onemlı degıl zaten ama ogrenebılırsem yada buna uygun bı tıcket ayarlarsa arkadaslar sevınırım
adam bence retail li charı oynuyodur.Mod'lara sorarsan ticket işini sana yardımcı olabilirler
hesaba yuklenen son altı aylık codeler onemlı ve o sahıs eger kredı kartı ıle game fırst sıtesınden alıs verıs yaptıysa elınde ıkı yıllık codede olsa ıse yaramaz zaten hesap calınma olayında cok bılgı ıstenıyor kac levelde % kacta oldugunu hesabı acma tarıhını calınma tarıhı vs vs kısacası unut
Yazık olmuş kardeş
Referans Adresler