(02-19-2012 12:29 PM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Bişey derdim de, işi gücü etrafına sataşmak kendini ortaya çıkarıp kendice birşey yaptığını sanan, Çarşı grubunu temsil ettiğini sanıpta holiganlıktan başka birşey bilmeyen, Beşiktaş'lılık duruşunu sergileyemeyen biri gibi olamayacağım irlandalı...
Çünkü en yakın Beşiktaş'lı arkadaşlarıma haksızlı olur..
Onun için git başka şeyler ye sen en iyisi.. Afiyet olsun. 
Futbol şiddettir, adam bıçaklamaktır. Bu kadar.
Uğur senin mesleğin nedir çobanmısın anladım ne kadar boş adamsın yahu .
Birisi konularına baksa 1 tane doğru düzgün konun yok sen buralardan kaybolsana git Kartalyuvaları forumlarında senin gibi düşünen ufak insanlarla muhabbet et burda cok durma cidden insanların moralini bozabiliyorsun .
(02-19-2012 12:31 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ] (02-19-2012 12:29 PM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Bişey derdim de, işi gücü etrafına sataşmak kendini ortaya çıkarıp kendice birşey yaptığını sanan, Çarşı grubunu temsil ettiğini sanıpta holiganlıktan başka birşey bilmeyen, Beşiktaş'lılık duruşunu sergileyemeyen biri gibi olamayacağım irlandalı...
Çünkü en yakın Beşiktaş'lı arkadaşlarıma haksızlı olur..
Onun için git başka şeyler ye sen en iyisi.. Afiyet olsun. 
Futbol şiddettir, adam bıçaklamaktır. Bu kadar.
tamam o zaman git sen holiganlık yap tribünde olay çıkarıp adam bıçakla. Senin işin ne burda???
Uğurrr uğur

II. Mehmed senden küçükken İstanbul'u fethetti senin uğraştığın boş işlere bak ya
Bi konu açtığını görünce sadece gülmek için o konuya girenler var

(bkz.
...)