Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İzmir denilince akla gelenler.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Körfezin ayırdığı kardeşler (Göztepe - Karşıyaka)
Kumru

ve BÜYÜK ALTAY!

Bu siyah-beyazlı forma giyen herkes diğer renklilere tribün dersi vermek zorunda mı bilemedim? İzmir'in en iyi oluşumudur Altay tribünleri, şüphesiz. Dönerlerle girişmek değil tribün kovalamak.

Bir gün Orçun'u ziyarete gideceğim ve Altay maçına gideceğim arkadaş. O kadar.

http://youtu.be/zRbr4GtWAQ0
Valla benim izmir denince aklıma gelen kızları ve denizi Smile
(02-19-2012 12:13 AM)eray1 Yazılan: [ -> ]Valla benim izmir denince aklıma gelen kızları ve denizi Smile

İzmir'in kızları güzeldir de, Ankara'nın beyaz tenli kızlarına değişmem arkadaş.
(02-19-2012 12:13 AM)eray1 Yazılan: [ -> ]Valla benim izmir denince aklıma gelen kızları ve denizi Smile

Big Grin Güzel tespit .
(02-19-2012 12:19 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]

İzmir'in kızları güzeldir de, Ankara'nın beyaz tenli kızlarına değişmem arkadaş.

Zevkler ve renkler tartışlmaz arkadaşım Big Grin Big Grin
İzmirin mavi denizine ve gözlü kızlarına dayanamam Smile
(02-19-2012 01:24 AM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]İzmirin mavi denizine ve gözlü kızlarına dayanamam Smile

Big GrinBig Grin gözlü kızlara dayanamazmısın şaşırtıcı Big GrinBig Grin
(02-19-2012 01:29 AM)eray1 Yazılan: [ -> ]
(02-19-2012 01:24 AM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]İzmirin mavi denizine ve gözlü kızlarına dayanamam Smile

Big GrinBig Grin gözlü kızlara dayanamazmısın şaşırtıcı Big GrinBig Grin

Sıfat eksikligi : )
(02-19-2012 12:19 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]

sana ilk defa katılıyorum topraaamın kızlarını hiçbirşeye değişmem Big Grin
kivili pamuk helva ve alsancaktaki zenciler aklıma geliyor.Bikere alsancakta geziyoduk arkadaşlarla 2 zenci birbirini yiyordu Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler