Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Power Supply hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
7 Yıllık pc de 300w-p4 power supply var ofiste kullanılmayan eski bir kasa buldum az bakıyım falan derken içinden 400w-p4 power supply çıktı. Diyorumki ben bu bizim eskisiyle benim bulduğumu değiştirsem ne gibi avantajları ne gibi dejavantajları olur taktıktan sonra ek bir şey yapmam gerekli mi öğrenmek istiyorum. Smile
kardeş eğer ofis babana aitse habersiz değiştirirsen babanla papaz olma ihtimalin var eğer çalışansan patronla papaz olma ihtimalin var bizzat yaşadım söylüyorum Big Grin teknik konularda pek bilgim yok Big GrinBig Grin
Biraz daha iyi bir ekran kartı takabilirsin.Ama o 400 watt gercek degildir ( kasa eskiyse ) yeni cıkan ekran kartlarını ondada kullanamazsın.
Ofis bizim Hukuk bürosu Smile bilgisayar kullanılmıyor hiç o yüzden Smile gerçi babamında 2gb rami yürüttüm daha haberi yok Big Grin
başına iş alma git eğer istanbuldaysan perpaya 30 liraya power supply satılıyo
(02-18-2012 07:16 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Biraz daha iyi bir ekran kartı takabilirsin.Ama o 400 watt gercek degildir ( kasa eskiyse ) yeni cıkan ekran kartlarını ondada kullanamazsın.

Yok zaten yaza kadar birşey almayacağım bilgisayara yazın yeni alıcam şimdilik sorun yok ama takarsam iyi mi olur kötü mü olur bilemedim o yüzden.
(02-18-2012 07:17 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Ofis bizim Hukuk bürosu Smile bilgisayar kullanılmıyor hiç o yüzden Smile gerçi babamında 2gb rami yürüttüm daha haberi yok Big Grin

ben bilgisayar yürüttüm bizim elemanların proje çizdiği bilgisayarı kellem gidiyodu valla Big Grin
Yüksek bir PSU bütün donanımların yüke bindiğinde daha verimli çalışmasını sağlar. Bilgisayarın oyun oynarken kapanma riskini ve buna benzer birçok şeyi ortadan kaldırmıs olursun. Yeni pc toplayacaksan her zaman PSU yüksek al derim...
Eğer güç çıkışları uygunsa değiştirebilirsin...
Referans Adresler