Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Blind Bullet Kill 1949-0
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: screenshot017jc.jpg]

Blind Bullet Rekorum

Alttaki videoda 1862 kill yaptım.Onuda sizlerle paylaşıyorum..

bunu program kullanmadan mı yaptın ?
(02-18-2012 04:55 PM)TUNA Yazılan: [ -> ]bunu program kullanmadan mı yaptın ?

Hayır kullanmadan yaptım. Süreye ve silahlarıma bakarsan biraz fikir verebilir. Retail charda hack mi kullanıcam ?
eğer sen bu skoru emekle yaptıysan helal olsun ama herhangi bir ek program varsa yazıklar olsun
Arkadaşlar üstte anlattım durumu hala bunun üstüne aklında hack kullandığımla alakalı bir şüphesi olan arkadaş varsa konu içinde dile getirip beni rahatsız etmemesini rica ediyorum. Orjinal ss yukarıda, atın ticket incelesin gm ler oyunun istatistiklerine baksınlar ve olağan dışı bir hareketlilik varsa oyunda charı banlasınlar. Hacksiz bu skoru yaptığım için içim rahat ve retail charın ss sini koyuyorum. Buradan itham etmeyin ss yi ticket atın.
(02-18-2012 06:47 PM)bordobereli Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar üstte anlattım durumu hala bunun üstüne aklında hack kullandığımla alakalı bir şüphesi olan arkadaş varsa konu içinde dile getirip beni rahatsız etmemesini rica ediyorum. Orjinal ss yukarıda, atın ticket incelesin gm ler oyunun istatistiklerine baksınlar ve olağan dışı bir hareketlilik varsa oyunda charı banlasınlar. Hacksiz bu skoru yaptığım için içim rahat ve retail charın ss sini koyuyorum. Buradan itham etmeyin ss yi ticket atın.

canım benım nıye celallenıyosun kı senın ıcın rahatsa ne bu yaygara ? victory.gif Sadece bır soruydu..
helal olsun valla tebrikler
(02-18-2012 07:22 PM)adesperatefaza Yazılan: [ -> ]helal olsun valla tebrikler

teşekkürler
Helal .
Referans Adresler