Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: bilgisayarım oyun acınca kapanıyo !!! yardım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaslar offical yada online bi oyuna girince bilgisayarı yeni açmıs olsam bile 10 dk sonra bilgisyara kendi kendine kapanıyor

ama fifa da manager gibi seylerde normal calısıyor kendin mac yapınca ise kapanıyor lütfen yardım edin ilk basta ekran kartının fanı yağını değistirdim format attım ama hala düzelmedi bilginiz varsa lütfen yardım edin .... !!!

pc özellikleri :

işlemci:AMD Athıon ll x4 2 6 Ghz 2.5 mb
anakart:AMD 740 CHİPSET AM2+512VGa
bellek:2x2048mb DDR2 800 mhz
harddisk:500GB 7200rpm serial ata
ekran kartı:Hd3650 1024 MB GDDR2 12 bit

bütün fanları temizledim yağladım içindeki kabloları degistirdim format attım hala düzelmedi

yardım
Yardımcı olalım tabide, sen sistem donanımlarını bi yaz bakalım buraya. Özellikle bu durumlarda PSU yetersiz kalabiliyor. Emin olmak için donanımlarını bizimle paylaşman lazım.

Saygılar...
Cpu harddisk ve fan fazlasıyla ısınırsa bilgisayar otomatik olarak kapanır. Eğer uzun süre kasayı açmıyorsan açıp fanı harddiskleri temizle özellikle anakartın veya ekran kartın fanlarını temizle iyice
cpu nun ustundekı fan bozukmu işlemcının ustundekı fana bak
pc özellikleri :

işlemci:AMD Athıon ll x4 2 6 Ghz 2.5 mb
anakart:AMD 740 CHİPSET AM2+512VGa
bellek:2x2048mb DDR2 800 mhz
harddisk:500GB 7200rpm serial ata
ekran kartı:Hd3650 1024 MB GDDR2 12 bit

bütün fanları temizledim yağladım içindeki kabloları degistirdim format attım hala düzelmedi

yardım
termik macunu yenile
(02-18-2012 02:25 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]termik macunu yenile

değistirdim dedim ya
kardeşim ben de warrock veya metin2 oynuyordum 10 dk sonra kapanıyordu.Her şeyi denedim sonunda gittim servise verdim adamlar kabloları yanmış temizlenmemiş dedi.
At çöpe..
Bütün fanlar sağlamsa sıkıntı donanımlardan kaynaklanıyor demektir. PSU kaçlık ?
Referans Adresler