Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayarım Bozuldu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Konunun yeri burası diye düşündüm o yüzden buraya açtım. Pazar gecesi bilgisayarımı bir şekilde bozdum nasıl başardığımı sonra anlatırım Smile işte bilgisayar dondu bende reset attım mavi ekran çıktı onarılmaz sistem hatası yazdı bilgisayar öğretmenim ile yerel disk C ye format attık bu seferde driver yüklerken sorun çıktı internete girmiyor (öğretmenim driver yüklenmesi lazım o yüzden internete girmiyor dedi ) bizde bilgisayarcıya göderdik pazartesi günü alıcaz tekrar forumda zaman geçireceğiz özledim hepinizi Big Grin
driver yüklemek için bilgisayarcıya kaç para vercen acaba Big Grin sene 2012 artık ögrenin soyle seyleri yaw Ss.gif
Ethernet kartının yüklenmesi lazım anakart cdsinde olur. yerel disk cye format atılınca zaten sistem yenilenir. Tüm diskleri formatta biçimlendir daha sağlam olur. Format atmayla driver yüklemek temel şeyler öğren bunları, bilgisayar hocası nasıl yapamadıysa tartışılır.
(02-17-2012 11:24 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Ethernet kartının yüklenmesi lazım anakart cdsinde olur. yerel disk cye format atılınca zaten sistem yenilenir. Tüm diskleri formatta biçimlendir daha sağlam olur. Format atmayla driver yüklemek temel şeyler öğren bunları, bilgisayar hocası nasıl yapamadıysa tartışılır.
Okuldaki bilgisayar odasında format attık ordaki internet millieğitim bakanlığı tarafından erişime engellenmiş olduğu için yapacaklarımız kısıtlı. Driver cd lerini arkadaşıma vermiştim oda kaybetmiş. Durum baya karışık yani Smile
(02-17-2012 11:24 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Ethernet kartının yüklenmesi lazım anakart cdsinde olur. yerel disk cye format atılınca zaten sistem yenilenir. Tüm diskleri formatta biçimlendir daha sağlam olur. Format atmayla driver yüklemek temel şeyler öğren bunları, bilgisayar hocası nasıl yapamadıysa tartışılır.
Okuldaki bilgisayar odasında format attık ordaki internet millieğitim bakanlığı tarafından erişime engellenmiş olduğu için yapacaklarımız kısıtlı. Driver cd lerini arkadaşıma vermiştim oda kaybetmiş. Durum baya karışık yani Smile
Her kartın cdsi farklı olur arkadaşlarından saklicaksın böyle önemli şeyleri neyse halledilcek şey değil ada driverları cd ye çekip yükleyebilirdiniz.
o hocan bilmiyormumus driver klasoru altından drıver dosyalarını alıp görev yöneticisinden kurmayı simdi dersin usb yoktu Big Grin
tamam yav üstüme gelmeyin Big Grin hayırlısıyla pazartesi bilgisayarıma kavuşucam Smile
Polemiğe girme ver bilgisayarcıya
Referans Adresler