Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 15 Günlük xm8 Kodu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bulun beyler Big Grin

KG6B-J0RB-2B36-92P5
yine yakalayamadık ...Sad
ban.gifban.gif Ne biçim konu bu Angry ban.gifban.gif
(02-17-2012 08:18 PM)xXxPuniSHeRxXx Yazılan: [ -> ]ban.gifban.gif Ne biçim konu bu Angry ban.gifban.gif

ne sacmalıyon sen dostum?
(02-17-2012 08:18 PM)xXxPuniSHeRxXx Yazılan: [ -> ]ban.gifban.gif Ne biçim konu bu Angry ban.gifban.gif

ctrl+ a yap anlarsın.
gerizekalı mısın? yoksa şakamı yapıyorsun? fazladan kod vardı arkadaşlarla paylaştım.beğenmediysen yallah Wink
Görünüşe göre burdaki gerizekalı sensin Smile Kod paylaşmıyorsun ayrıca konu açıp diyorsunki bulan varmı eğer önceden dağıttıysan o konuya yaz ayrıca kod dağıtır gibi yazma.
(02-17-2012 08:33 PM)xXxPuniSHeRxXx Yazılan: [ -> ]Görünüşe göre burdaki gerizekalı sensin Smile Kod paylaşmıyorsun ayrıca konu açıp diyorsunki bulan varmı eğer önceden dağıttıysan o konuya yaz ayrıca kod dağıtır gibi yazma.

Kodu beyaz renkte yazmış, kullanan arkadaşa hayırlı olsun.
(02-17-2012 08:33 PM)xXxPuniSHeRxXx Yazılan: [ -> ]Görünüşe göre burdaki gerizekalı sensin Smile Kod paylaşmıyorsun ayrıca konu açıp diyorsunki bulan varmı eğer önceden dağıttıysan o konuya yaz ayrıca kod dağıtır gibi yazma.

ulan mal koca sitede senden başka herkes kodu buldu bi sen göremedin hakkaten gerizekalısın Big Grin
Kodu ben kullandım sakin olun
KG6B-J0RB-2B36-92P5
kod buydu
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler