Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: cihadsaint hacker :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bize clan maçlarında hackinizi kapatıp gelin diyen adamıda görüyoruz . Hee adam dediysem lafın gelişi Smile

(02-16-2012 07:25 PM)l3qendsoldier Yazılan: [ -> ]http://www.WarrockTR.com/forum/konu-unto...86233.html

öğlenki attığımız ws de kendisi firar etmişti , daha sonra öylesine decay atmıştık kendisi nasıl yenmiş belli oldu dikkatimi çekti ve ss olarak koyuyorum yorumu size bırakıyorum ifşa değildir nedir sorusu içindir konu

Not : Konu silinmesin

[Resim: 2sbj6.png]

Nedir bu ss ?

Ss i yakalayan ibo kardeşime l3ysnowstark teşekkür... okeyto
Successful Smile
Bu ss nasıl bır detayı yok cözemedim daha Big Grin
(02-16-2012 09:56 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ]Bu ss nasıl bır detayı yok cözemedim daha Big Grin

şöyleki güzel kardeşim yuvarlak içine alınan yerdeki adama bakarsan karakter beyaz.Ve bu adam hack.
(02-17-2012 12:45 AM)atarespect Yazılan: [ -> ]
(02-16-2012 09:56 PM)crayzi-ejder Yazılan: [ -> ]Bu ss nasıl bır detayı yok cözemedim daha Big Grin

şöyleki güzel kardeşim yuvarlak içine alınan yerdeki adama bakarsan karakter beyaz.Ve bu adam hack.

o adamı cihadsaint oldugunu nerden biliyorsun ne nick var ne birsey??
(02-17-2012 12:58 AM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(02-17-2012 12:45 AM)atarespect Yazılan: [ -> ]

o adamı cihadsaint oldugunu nerden biliyorsun ne nick var ne birsey??

Git WarrockTR ye herşeyi daha detaylı görürsün Wink
Referans Adresler