Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fetih 1453 [ 16 şubat saat 14:53'te sinemalarda ! ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
http://www.youtube.com/watch?v=5HoR9_VdAXc

Filmin Özeti
Film 1451 yılında Fatih Sultan Mehmet'in fetih planlarının yapıldığı andan başlıyor. Filmde Molla Gürani’yi de yani Fatih’i yetiştiren üstadı ve Fatih Sultan Mehmet'in çocukken aldığı bu eğitim süreçleri de yer alıyor. 3 boyutlu animasyonların da yer aldığı filmde, gerçek oyuncular da yer alacak.

http://www.1453fetih.com/

peygamber efendimiz (s.a.v.) buyurdu ki ; ''Konstantiniyye elbet bir gün feth olunacaktır. Onu fetheden kumandan ne güzel kumandan,O'nun askeri ne güzel askerdir.''

dillere destan tarihimiz var sonunda bunu ele alıp güzel bir film ortaya koyduklarını düşünüyorum
film tamamlanması yaklaşık 3 yıl sürmüş eminim verilen emekler boşa çıkmaz bir sahne 60 kez tekrar edilmiş

Tavsiye ederim ki bu film kaçırmayın
Ben bu filmin şu ana kadar Türklerin yaptığı en iyi film olacağını düşünüyorum. Uzun diyebileceğimiz bir sürede çekilmiş ve başarılı bir yapım olmuştur gözüyle bakıyorum.
lanet memlekette 3 tane sinema vardı hepsini kapattılar
(02-16-2012 02:46 PM)aressx Yazılan: [ -> ]Ben bu filmin şu ana kadar Türklerin yaptığı en iyi film olacağını düşünüyorum. Uzun diyebileceğimiz bir sürede çekilmiş ve başarılı bir yapım olmuştur gözüyle bakıyorum.

Eyer Kitabına uygun yapıyorlarsa Helal olsun şimdiki zihniyet kendi atalarına küfür eden zihniyet örnek zaten muhteşem rezalet die bir dizi var orda sultan süleymanı Hazretlerini küçük düşürdüler kimse kalkıp okumuyorki hayatını Neyse inşaallah görücez bu akşam bende gidiyorum bileti aldım
Gidecektim ama nasip olmadı. Güzel bir film olduğu kanaatindeyim.
mutlaka izlenilmesi gereken bir film...
Beyler isteyene filmin sonunu söyleyebilirim.

şaka maka güzel film olmuş 2sa 20 veya 40dk izlenir bu.
İzlemekden keyf alınacak bir film. Adına Feriha Koydum gibi saçma sapan diziler veya buna benzer onlarca yapımın yanında bu film tartışılmaz niteliklere sahip.
Şanlı tarihimize yakışır bir yapım.
14:53'te sinemalarda ha, bak bu harika olmuş ama keşke bir de trailer hazırlamayı bilseydiniz gerizekalı herifler.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler