Ya oyunda sürekli hack denilip sürekli odalardan atılmaktan bıktım.1 levelinden tut 70+ adam bile hack diyo ya..Lan yeter artık ya insan mısınız lan siz.İnsanlara sürekli iftira atıyosunuz.İstiyene tw veririm diyorum adam oyun sonunu beklemeden yinede atıyor odadan . Yeter ! Oyundan soğudum lan artık...Eğer bu forumdan da bana hack diyip odadan atan olduysa Allah belasını versin.Herkesi kendiniz gibi şerefsiz sanmayın adi herifler .
Böyle bi konu açmam belki saçma ama artık o kadar doldum ki patladım.Bundan sonra kim hack derse ana bacı sövücem umrumda değil.Bu seviyesizlik değil artık insanın sınır seviyesini aşmaktır ! Ona göre adam olsun herkes !
İyi forumlar
Aykut kızma la benle takıl ben seni korurum

aykut noobsunda ondan

Relax Aykut Versen Ne olur yine bir boka kulup uydurcaklar Birde Aykut Her forumda Açmana Gerek yok Bu forumda açaman Yeterlidir millete kendini ispatlamana gerek yok yine aynı mevzu olucak değersiz adamların forumunda Kenidnide ispatlama ihtiyacında yok Bu forumda yapman yeterli Neyse Açmışın Konuyu sil burda kalsın o konu biliyorsun zaten çoğumuz bırakdı oyunu at iki el çık gitsin
aynı sorun bendede var aykut maalesef hack diyilipte odadan benide atıyorlar. yunusun çarını aldım belki biliyorsunuzdur death1ron wuftan beraberdik yunus fatih abi falan. betadan beri burdayım eski bir pleyer'rım. iyi bir oyuncuyumdur. tv vereyim diyorum foruma gel diyince odadan atıyorlar söledikleri faların arkasında durmakta zorluk çekiliyorlar çocukluklarına veriyorum düşüncelerini !!!
eskiden böle bişey yoktu hiç deilse saygı vardı şimdikiler saygıdan baya bi uzaklar. adım serkan yunusun çarını satın aldım death1ron şimdi soruyorum aykut arkadasımızın başlattıgı konudan. varsa bu nickle bi derdi olan forumda herkezin önünde gelsin tartışalım nick death1ron dur !!!
iyi forumlar
(02-16-2012 07:07 PM)serkan aydogdular Yazılan: [ -> ]aynı sorun bendede var aykut maalesef hack diyilipte odadan benide atıyorlar. yunusun çarını aldım belki biliyorsunuzdur death1ron wuftan beraberdik yunus fatih abi falan. betadan beri burdayım eski bir pleyer'rım. iyi bir oyuncuyumdur. tv vereyim diyorum foruma gel diyince odadan atıyorlar söledikleri faların arkasında durmakta zorluk çekiliyorlar çocukluklarına veriyorum düşüncelerini !!!
eskiden böle bişey yoktu hiç deilse saygı vardı şimdikiler saygıdan baya bi uzaklar. adım serkan yunusun çarını satın aldım death1ron şimdi soruyorum aykut arkadasımızın başlattıgı konudan. varsa bu nickle bi derdi olan forumda herkezin önünde gelsin tartışalım nick death1ron dur !!!
iyi forumlar
Derdim yok ama geçen gün bomba attım damage yi düşür yazdın ve odayı terk ettin

Oyun eskisi gibi değil artık, Ne saygı ne de güven kaldı ...
kardeşim ben ztn gece çalışıyorum abim oynuyor ben kimseye hack demem ve benzeri şeyler o dediyse sen kusura bakma ama bir daha giremicek zaten çarıma.
evet oyun git gide bozuldu hack ler yüzünden insanlar paranoyak olmuş vaziyette bunun bilincindeyim o yüzden de saygı göstermeye çalışıyorum düşüncelerine...
Arkadaşlar,madem bu oyun hack yüzünden oynanmaz durumda yıllardır.Neden ısrarla oynuyorsunuz? Bu oyundaki kin ve nefreti hiç bir oyunda görmedim ben.Anlamıyorum neden sırf bir oyun için başkalarının bilgisayarınıza girmesine müsaade ediyorsunuz? Hayatınız olmuş sizin bu oyun.Biz klanca ne zaman bu oyunda hack zıvanadan çıkmaya başladı o dakika bıraktık.Badcompany2 ye geçtik.Şimdi de Bf3 oynuyoruz.Oyunu zevk için oynuyoruz.Ne kavga ne gürültü.Sadece muhabbet ve oyun.Bırakın bu dandik oyunu artık.
zaten az kaldı kardeşim bırakıcam bende sürekli iftiralar küfürrler yemekten sıklmış vaziyetteyim. iş yüzündende pek giremiyorum oyuna satmayı düşünüyorum çarı. oyunun tadını iyice kaçırdılar bu yeni yetmeler !!!