Arkadaşlar win 7 ultimate orjinal 64 bit yükledim bugun ve pc kendiliginden elektrik kesilmesi gibi kapanıyor birden.Güç kaynagı felan baktım hep olmadı ben pc temizlerken fan vb gibi aletlerin içindeki macun gibi şeyleri pislik diye temizlemiştim ama ondan olcagını sanmıyorum cunku xp sp3 kullanırken böle bir sorunum yoktu win 7 de başladı ne yapabilirim yardıma ihtiyacım var
aynı sorun bendede var power sağlam ama arada kapanıyor anakart diyorlar umarım değildir 2 anakartım 3 alamam camdan atarım artık pc yi

İyide ben bilgisayarı toplattıgım adama yaptırttım herşeyimi yani böle bişi olsa bilirdi ve bize derdii tanıdık çünkü anakarttanmı bılemem ama bitsin artık şu
arkadaşlar işlemde temassızlık olmuş araya macun çekiniz.İşletim hemen ısınan bir sistem ve pc reset atar araya macunu yenileyiniz sorun olmaz.
İlhan eminmisin macun atınca düzelceginden ben o macunları pislik diye aldım ordan ondanmı dıyorsun
macun ısınmasın diye var zaten sen ona dikkat edip arada bir yenilersen kapanmaz.
Ben macunu pislik sanıp iyice temizledim yarın bilgisayarcıya götürcem o bişiler yapar bilir ne yapcagını
yazdığım gibi pislik diye aldığın şey işlemciyle fan arasındaki macundu onu ordan alırsan işlemci iletim yapmaz ısınır o ısınmayla birlikte reset atar tüm bilgi paylaşımlar sitemde mevcuttur.(reklam olmasın diye yazmıyorum profilimden görebilirsiniz siteyi) ben bu işe paylaşmak için girdim dediklerimi yap boşuna bilgisayara para kaptırma hayat şartları tutumu gösteriyor dikkat ediniz saygılar.
O macun pislik değil termal macun adı ve kullanıldığında gayet iyi işe yarıyor. O macun fandaki ısıyı anakartın arkasına atıyor ve aşırı ısınmayı engelliyor ve fan ayaklarını düzgün taktığından emin ol birisi açık veya oturmamışsa sürekli kapanır
yanlız termal macunu sen çekme, bu işi bilene yaptır. işlemciden dışarı taşması sistemine sıkıntı yaratır.