arkadaşlar bakıyorumda fiyatlar aşırı derecede düştü 400 g1 e 2 aylık item alıyorsun ama ne yazıkki yaza kadar oyuna giremicem bu indirim hep böyle kalcak mı yoksa belli bir süresi var mıdır?
O kadar kişiyi banladıktan sonra para kazanamadılar sonra banları tekrar açtılar ve bu indirime gittiler bence yakında kalkacak.
Yakında Kalkar Oyuncu Çekelim Derken Para Kaybetmeyi Göze Almazlar Diye Düşünüyorum
Merak etme yaza kadar baya bir banlanma olur. Yani yazında böyle indirimlerin olması büyük ihtimal.
Wr-Stats'dan kontrol ettimde 3-4 hafta önce 4000-5000 oyuncu genellikle aktif oynuyordu simdi +7000 olmus

İndirimlere gelirsek , uzun süredir beri var yakında kalkıcagını düsünüyorum & ya elini cabuk tut al yada warrock'u sil yoksa tatile kadar bu kafada gidersen isin kötü

sılahlar eskısı gıbı satılmıyor oyunun mılletı banlaması ınsanları artık bır suphe ıcıne soktu mıllet oyuna para harcamak ıstemıyor ama premıumlarıda dusurseler ıyı olucak ınternet oyunu bu bukadar pahalı satmaları cok sacma bence sılahları sankı uretımı war kar payı ıle uretıyon
mobılya ısını ornek alalım önce agac vs. mdf yı vıdası tutaklını herseyını alırsın oyle ıs yaparsın bunda onlar gerek yok dahılen parada gıtmıyor neden bukadar asırı pahalı satıyolar oyun esyalarını anlamıyorum az kazansınlar bırazda o premıumlar hele 23 - 24 tl ne bu mılletın cogu ac evını gecındıremıyor bunlar kac ekmek parasına oyun ıtemı satıyorlar ayıp bence bu yapılan en pahalı premıum 10 15 lıra olması lazım bence ne bu boyle hem bakın oyuna ılgı artacak ozaman
gıttıler para hırları ıcın bıde exp up ları ve bazı exp esyalarını g1 e cevırdıler yazık ya
Benımle aynı göruste olan EVET yazsın