Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: GT540M Optimus Sorunu WarRock
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Nvidia denetim masası ile ilgili bütün ayarları yaptım , Call of duty black ops gibi oyunlarda herhangi bir sorun yaşamadan optimus ile gt540m ile oyuna girebiliyorum . Ancak WarRock denen bu oyunda optimus yapıldığı halde enteresan şekilde intel 3000 graphics adlı kart devrede kalmaya devam ediyor .
Resimlerini ekledim İntel denetim masası Çözünürlük uyarısı veriyor . Nvidia Gpu yu açık gösteriyor ancak oyun hala entegre grafik kartında çalışmaya devam ediyor .

[Resim: 2nvgx.jpg]

Ayrıca oyunun ayarlar bölümünde birçok çözünürlük seçeneği olması gerek nvidia ile girdiğimde. Resimde gördüğünüz gibi oyun hala intel kartta çalıştığı içim çözünürlük seçeneği bir hayli az . Kısacası Bu oyunu nasıl nvidia kart ile oynayabilirim . Sorunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler.

[Resim: 2nvh3.jpg]
Black opsu actıktan sonra Warrock'u acmayı dene bi.

Nvidia Denetim masasından butun ayarları yapmıssan ve Warrocka sag tıklayarak 540m ile calıstırmayı deniyosan sorun Warrockdandır buyuk ihtimal genede bi ekran kartının driverını guncelle.
Servise götür o ekran kartını kaldırsınlar olmaz mı?
(02-12-2012 08:09 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Servise götür o ekran kartını kaldırsınlar olmaz mı?

Yok olmaz : /
(02-12-2012 08:09 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Servise götür o ekran kartını kaldırsınlar olmaz mı?

mete sorun yok deyip geri yollarlar internetten aldım zaten Smile bakalım bulacaz bi yolunu inşallah .

Black ops u açıp sonra wryi açmayı deniyebilirim Smile
yenisini al sorun kalmaz Smile
yeni pc zamanı gelmıstır belkı Big Grin
Referans Adresler