Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Teknik yardıma ihtiyacım var.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyunu beta bölümünün kapanmasından beri oynamakdaydım ancak bir müddet ara verdim çünkü bilgisayarım aşırı derecede kasıyordu birde okul gibi sorunlarım vardı, şimdi bilgisayarımı değiştirdim 1 Gb ekran kartım 6 Gb Ram ve i5 işlemcim var yani bana göre ' iyi ' denilebilcek bir bilgisayar speed test de download hızım ise 8.50+ çıkıyor genelde ancak oyuna girdiğim esnada oyunu yüksek ping ile oynuyorum yani 0 görünüyor bende ancak aşırı derecede fark ediyor, bu Ping'i ve beraberinde getirdiği Lag'ı nasıl engelleye bilirim ?
Odaya en son girince 999'lar duzeliyordu bi oyle dene.
Sanmıyorum paşam ya. her türlü nerden girersen gir aynı.
Modem markası zyxel ise böyle sorunlar veriyor :/ Hwaei miydi bir de o veriyor bu sorunu. Benim de net iyi , bilgisayar çok iyi ama lagg konusu deli ediyor beni.
herkeze iyi forumlar dilerim öncelikle. death1ron adlı çarım var daha dogrusu yunus arkadaşımdan yeni almış bulunuyorum çarı. odalarda sürekli hack muamelesi görmekten sıklmış bulunmaktayım o yüzden bu konuya bi açıklık getireyim dedim.benim Pc de CCleaner yüklü uzun zamandır iftira atanlara duyurulur. düşüncelere herzaman saygı göstermişimdir ama bazı küfürler agırıma gidiyor özellikle aileme karşı edilen küfürler. Betadan beri bu oyundayım zaten eski bir wuf luyum eskiler bilirler wuf klanını nasıl oyuncular barındırdıgını eskiden. nese kısacası bilip bilmeden kimse kimseye iftira atmasın atanlara duyurulur...

İYİ FORUMLAR ARKADAŞLAR
Evet zyxel Sad
(02-12-2012 11:17 AM)mvpro0 Yazılan: [ -> ]Evet zyxel Sad

Airties almanı öneririm.
(02-12-2012 11:17 AM)mvpro0 Yazılan: [ -> ]Evet zyxel Sad

Zyxel kullanan arkadaslarım 999 du odaya en son girince duzeliyordu ama 0 pingi bilemiyorum.
Airties'ın da bir kısmında var 999 sorunu dikkat et :/
Benim pc 4 gb ram 1 gb ekran kartı i3 laptop net hızım speed testte 13 mbps cıkıyor ancak oyuna virüs prog. kapamadan giremiyorum server listesi gelmiyor ancak kapatınca girebiliyorum oyunda virüs prog. açıncada oyunla bağlantı koptu diyor aynı lag sorunu bendede var yani Big Grin pc nekadar iyi olursa olsun lag bir türlü geçmiyor Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler