Dizüstü bilgisayarımda 2 tane ekran kartı var . Birincisi yani kötü olanı intel 3000 graphics diye dandirik bi ekran kartı. İkincisi gt 540m . Oyunlara sağ tıklayıp > Grafik işlemciyle çalıştır > Yüksek performanslı nvidia işlemcisi ni seçiyorum ve Cod black ops gibi oyunları açabiliyorum . Ama aynı işlemi Warrocka yaptığımda bi sonuç alamıyorum . Kısacası gt 540m ile Oyuna girmiyor .Ne yapmam gerekiyor.
Donanım haber gibi bilgisayar üzerine daha çok yoğunlaşan sitelere konu açmanı tavsiye ederim.
-Bilgisayar bilgisi olan insanlar daha çok ve daha çabuk cevap alırsın.
Burada bu tarz konuya cevap verebilecek kişi sayısı azdır diye tahmin ediyorum.Şahsen benim bilgim yetersiz konu hakkında
3D ayarların yönetilmesi >
program ayarları > özelleştirilecek programı seçin sekmesinden warrock'u secmeyi dene bi.(Nvidia denetim masasından)
-Bu arada gecen actıgın konudaki dedigimi yaptın dimi ?
(02-12-2012 12:28 AM)Audaz Yazılan: [ -> ]3D ayarların yönetilmesi >
program ayarları > özelleştirilecek programı seçin sekmesinden warrock'u secmeyi dene bi.(Nvidia denetim masasından)
-Bu arada gecen actıgın konudaki dedigimi yaptın dimi ?
Söylediğini yapmıştım bu söylediğin zaten yapılıydı ama warrocka girince devreye girmiyor . Bu konu ile birlikte donanımhaber chip pcnet gibi sitelerede açtım hiçbirine cevap yok sadece burda var