Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Yeni Mod
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba Arkadaşlar ,

Bu Warrocktaki yeni mod hakkında birkaç sorum var.Tabi sizde bilmiyorsunuz ama belki bilgisi olan vardır.Hani zombi mod gelicekmiş totos.gif Ama insanlarda zombi olabilicekmiş ( Cs 1.6'daki gibi ).Bu mod ne zaman gelicek bilen varmı? Bununla ilgili resim , video , yazı (Türkçe - İngilizce) Varsa paylaşırsanız veya link verirseniz memnun olurum.

İyi Forumlar , Saygılar beyfendi
Zombi mod geleli 1 seneyi geçti bre zındık, onun dışında insanlarda zombi olucakmış falan ilk defa duydum yok öyle bi' şey.
Zındık ? Big Grin Bahsettiğim o mod değil arkadaşım,dostum,kardeşim,can yoldaşım.Yeni gelicek modtan söz ediyorum.Bu modda zombiler gerçek oyuncular olucak.İki tarafta online playerler olucak yani.Haberin yoksa bu moddan yapılcak bişi yok.Ama güzel bir mod olucak gibi geliyor.Eğer haberi olan varsa paylaşırsa iyi olur.

beyfendi
bir kaç map daha gelecek 4-5 sanırım ondan sonra gelir.
(02-11-2012 08:13 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Zombi mod geleli 1 seneyi geçti bre zındık, onun dışında insanlarda zombi olucakmış falan ilk defa duydum yok öyle bi' şey.

Buyur Kardeşim Smile
(02-11-2012 08:10 PM)xXxPuniSHeRxXx Yazılan: [ -> ]Merhaba Arkadaşlar ,

Bu Warrocktaki yeni mod hakkında birkaç sorum var.Tabi sizde bilmiyorsunuz ama belki bilgisi olan vardır.Hani zombi mod gelicekmiş totos.gif Ama insanlarda zombi olabilicekmiş ( Cs 1.6'daki gibi ).Bu mod ne zaman gelicek bilen varmı? Bununla ilgili resim , video , yazı (Türkçe - İngilizce) Varsa paylaşırsanız veya link verirseniz memnun olurum.

İyi Forumlar , Saygılar beyfendi

haklısın arkadaşım o mod korea warrockta vardı bize de gelir diyolardı bi link vereyim video var

http://www.youtube.com/watch?v=1iF69JY_fpE
Oha çok iyiymiş bu, haberim yoktu.
(02-11-2012 08:28 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Oha çok iyiymiş bu, haberim yoktu.

Bende 2 Hafta Önce Gördüm Smile Onun Yanı Sıra Dual Ak47 Falanda Çıkacak Smile Bu Modda Bizim Türkler Açar Speed'i Kaçar Gider Smile
Yalnız sende chariot olabiliyorsun hero modda hero olduğun gibi manyak bişey olur Big Grin
1 Sene içinde olabilir chapter 4 ile birlikte
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler