Bu Warrocktaki yeni mod hakkında birkaç sorum var.Tabi sizde bilmiyorsunuz ama belki bilgisi olan vardır.Hani zombi mod gelicekmiş Ama insanlarda zombi olabilicekmiş ( Cs 1.6'daki gibi ).Bu mod ne zaman gelicek bilen varmı? Bununla ilgili resim , video , yazı (Türkçe - İngilizce) Varsa paylaşırsanız veya link verirseniz memnun olurum.
Zındık ? Bahsettiğim o mod değil arkadaşım,dostum,kardeşim,can yoldaşım.Yeni gelicek modtan söz ediyorum.Bu modda zombiler gerçek oyuncular olucak.İki tarafta online playerler olucak yani.Haberin yoksa bu moddan yapılcak bişi yok.Ama güzel bir mod olucak gibi geliyor.Eğer haberi olan varsa paylaşırsa iyi olur.
(02-11-2012 08:13 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Zombi mod geleli 1 seneyi geçti bre zındık, onun dışında insanlarda zombi olucakmış falan ilk defa duydum yok öyle bi' şey.
Bu Warrocktaki yeni mod hakkında birkaç sorum var.Tabi sizde bilmiyorsunuz ama belki bilgisi olan vardır.Hani zombi mod gelicekmiş Ama insanlarda zombi olabilicekmiş ( Cs 1.6'daki gibi ).Bu mod ne zaman gelicek bilen varmı? Bununla ilgili resim , video , yazı (Türkçe - İngilizce) Varsa paylaşırsanız veya link verirseniz memnun olurum.
İyi Forumlar , Saygılar
haklısın arkadaşım o mod korea warrockta vardı bize de gelir diyolardı bi link vereyim video var