Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Modem Yasağı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar geçen hafta cumartesi etütünde okula getirdiğim Leptop ve bir kaç program yardımıyla okulun wireless şifresini bulduk Neyse şifreyi aldık bi kaç gündür okulun netini iPhone'la sömürüyordum. Oyun müzik falan indiriyorum. Bi baktım hoca yanımda bi gelirmisin dedi telefonumu alıp bi kaç şeye bakıp not etti bi süre sonra nete giremedim Sizce ne yapmış olabilir Modem şifresi aynı fakat benim telefon engellendi Yardımcı olabilecek varmı ?

Erdem Döşer

Big Grin Big Grin Big Grin Böyle Bir şey İlk defa duyuyorum Smile
o nerden biliyo senin girdiğini ?
asd çok garip bir olay ilk defa duyuyorum... Big Grin
(02-10-2012 10:00 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]o nerden biliyo senin girdiğini ?

heykır ^^

cidden ben ilk defa böyle bir olay duyuyorum.
Allah Allah mac adres engelini duymuşsunuzdur herhalde buda telefon versiyonu sanırım wifi adresinden yasaklandı başka forumlara konu acayım birde
(02-10-2012 10:00 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]o nerden biliyo senin girdiğini ?

Okulun bilgisayar hocası modeme girişleri takip etmiş herhalde bildiginiz gibi modeminize kimlerin girdiğini bulabilirsiniz sonrada sınıfları dolaştı büyük ihtimal zaten her katta 2 modem var 6-7 sınıfı gezse bulur beni zaten Smile
Olabiliyor diye duymuştum wireless ayarlarına girip o modeme bağlı aygıtları görebiliyor erişimi engelleyebiliyorsun diye biliyorum
aynen bizde sirkette yapıyoruz aynı uygulamayı birkez girsen bile sistem mac adresini kayıt ediyor ve engelliyebiliyorsun bu mac adresini Smile hocan mac adresini engelli listesinden cıkartana kadar telefonundan baglanamazsın wifiye
Arkadaşların Dediği Gibi Mac Adresin Engellenmiş Eğer Router Şifresini Bulamazsan Girmeyi Unut Smile Smile Big Grin
Hocan hacker çıktı desene Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler